Primer pla de Kiko Rivera amb una gorra i mig sormient

Kiko Rivera confirma les seves sospites sobre l'home que ha criat el seu fill

Kiko Rivera atent al nou missatge de qui tan a prop va estar del seu fill

Kiko Rivera i Jessica Bueno tenen un fill en comú, Francisco. Fa pocs dies hem conegut la ruptura de la relació entre Jessica Bueno i Jota Peleteiro. L'exfutbolista i la model portaven junts des del 2013 eren pares de dos nens.

Peleteiro va emetre un comunicat en què va confirmar que estava en procés de divorci intentant parar totes les especulacions que s'estan abocant sobre la seva vida actual. Tot i que s'ha sabut ara la separació tot apunta que la parella estava distanciada diversos mesos.

Han estat molts els rumors que involucraven una tercera persona per part d'ell. Al programa Fiesta, Romeira afirmava que Peleteiro «està ja amb una altra noia i viuen junts». Una noia que hauria conegut a Eivissa i de la qual s'hauria enamorat ràpidament.

Fins i tot s'ha arribat a comentar que, després d'un rotund enamorament, la nova parella viu al mateix domicili a Bilbao i que la noia treballa en una empresa de l'exfutbolista.

Kiko Rivera veu com l'altre es pronuncia

Davant d'aquestes informacions i especulacions sobre la seva vida privada, l'exfutbolista s'hi ha pronunciat. Un segon missatge al perfil d'Instagram deixa clara quina és la seva postura. «Tot té les seves conseqüències en aquesta vida i no s'hi val tot, hi ha uns límits», així inicia el seu missatge Peleteiro.

«Per la meva banda, m'és absolutament igual el que qualsevol persona fora del meu entorn pensi de mi, mai em traurà el son». L'esportista confirma que prendrà mesures legals si calgués per salvaguardar la integritat dels seus. Apunta que, per a ell, el més important són els fills i per respecte a ells qualsevol informació falsa serà posada en mans dels seus advocats.

Kiko Rivera s'assabenta que continuarà vivint a Bilbao

Fins ara la parella residia a Bilbao per la feina de l'exfutbolista. Després de fer-se pública la separació queda el dubte de si Jessica tornaria a Sevilla, on resideix la seva família, o si romandria al nord a prop del pare dels fills petits. Ara com ara sabem que ella continua a Bilbao, on compta amb l'ajuda dels seus exsogres.

Fa uns dies podíem veure al seu perfil d'Instagram a Bueno en una sessió de fotos de temàtica eqüestre. Als seus comentaris la mare del fill de Kiko Rivera escrivia: «Somnis i expectatives de com em veia en un futur a casa nostra». La model compta amb una casa a El Molar, a Sevilla.

Foto de Jessica Bueno i Kiko Rivera
Kiko Rivera i Jessica Bueno quan encara eren parella |

Jessica desitjava tenir una casa de pagès, un somni que es feia realitat fa alguns mesos. La model vol veure créixer els seus tres nens envoltats de natura i molts animals lluny de la ciutat. Un entorn que li aporta felicitat segons el que ha compartit en nombroses publicacions a les xarxes socials.

Jessica ha reaparegut després de la notícia

Jessica ha reaparegut Instagram junts als seus tres petits gaudint d'una estona al parc infantil. A més ha escrit a la mateixa xarxa social que té la intenció de «estimar-se». «Vaig a estimar-me per poder estimar molt més, seré jo mateixa, sempre».

«Malgrat tot, malgrat res. Estaré més amb mi. En les bones i en les dolentes també», conclou amb aquestes paraules Bueno al seu perfil d'Instagram .

Una declaració d'intencions amb què la model té clar que l'important és començar per ella mateixa per poder seguir endavant. Del seu missatge es dedueix que Jessica no es troba en el millor moment.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp