Pilar Rubio

Pilar Rubio, assenyalada: «No m'ho mereixo»

Pilar Rubio rep fortes crítiques

Pilar Rubio és a l'ull de l'huracà. Una persona molt propera a ella li ha dedicat unes paraules una mica ofensives que no han agradat res a la dona de Sergio Ramos. Aquestes declaracions han generat molt enrenou a les xarxes socials.

La cosina de Pilar Rubio, la cantant Christina Rapado, va trencar el seu silenci al programa de TelecincoSocialité. Pel que sembla, no en guarda bons records i l'acusa, en certa mesura, de buscar la fama al preu que fos.

Pilar Rubio «sempre ha volgut ser una estrella», va assenyalar. El seu propòsit era «destacar i arribar on és ara», va continuar dient. És conscient que el matrimoni amb el jugador de futbol li va poder obrir moltes portes.

Van ser molts els contractes que li van sorgir i també els programes que es van interessar per fitxar-la. A més a més dels seus dots comunicatius, es tractava de la dona d'un dels jugadors més importants del país. Això era un al·licient més perquè alguns formats volguessin incorporar-la.

La seva cosina mira enrere i recorda els seus principis, quan començava a fer les tasques de col·laboradora. En aquell moment «ja posava el seu nom 50 vegades a Google per veure què sortia», indica. Li encantava aparèixer als mitjans i que se'n parlés.

Foto de la família de Sergio Ramos i Pilar Rubio
Pilar Rubio és molt feliç amb la seva família | Instagram (@SERGIORAMOS)

Això sí, sempre el va preocupar molt de «donar una imatge totalment perfecta». Durant la infància i l'adolescència van compartir temps juntes, però arribat el moment els camins es van acabar separant sense saber com.

En qualsevol cas, la cantant mostra en les paraules un cert ressentiment. L'emplaça a tenir un cara a cara, possiblement per resoldre totes aquestes diferències.

Pilar Rubio trenca relacions

Pilar Rubio no en sap res i possiblement no tingui intenció de quedar amb la seva cosina mai més. La cantant li proposa quedar per «parlar i que m'expliqui per què no hi té relació». De fet s'arriba a excedir als seus comentaris i admet que «s'ha portat com una truja».

L'artista considera que en realitat «no m'ho mereix«». Desvela, a més, una presumpta conversa entre la mare i la de la presentadora. Tot amb el propòsit que no se'l vinculés a ella i se'n mantingués al marge.

Volia que estigués totalment aliena a la seva vida i que ningú no la pogués associar a la presentadora. Tot això passava després d'haver compartit grans moments durant la joventut. Va canviar d'opinió fa uns anys intentant deixar de banda la seva família.

Rapado va anar més enllà en les seves acusacions i va revelar que l'hauria vetat en alguns esdeveniments per no coincidir-hi. Es tracten de fets que no el perdona i que volia fer públics a través d'aquesta entrevista a Socialité .

Pilar Rubio respira tranquil·la

Pilar Rubio es mostra molt calmada, com si no li afectessin aquestes declaracions. Viu a París amb la família, encara que cada setmana es desplaça a Espanya per motius de feina. Cal no oblidar que compta amb una secció a El Hormiguero.

Christina Rapado
Christina Rapado demana explicacions a Pilar Rubio | Instagram

Es pot dir que està passant per un dels millors moments des que abandonessin la capital d'Espanya. El seu marit comença a tenir més continuïtat al PSG i ha deixat enrere les lesions que li van impedir oferir la seva millor versió.

Fins i tot se li podrien obrir les portes de la selecció en el futur després de conèixer la marxa de Luis Enrique. El sevillà no entrava als plans de l'entrenador i així ho hauria transmès fa temps.

Pilar Rubio no està disposada que ningú li arruïni les festes de Nadal. Les passarà amb la família i possiblement faci algun viatge amb Sergio.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp