Foto de Nacho Palau

Els fills de Nacho Palau escullen amb qui viure mentre ell canvia pel càncer

Nacho Palau continua ingressat i la seva mare revela quan rebrà l'alta

Nacho Palau continua preocupant els seus després que fa uns dies anunciés que pateix un càncer de pulmó. A més, feia saltar totes les alarmes quan, després de rebre la tercera sessió de quimioteràpia, era ingressat a l'hospital Clínic de València després de trobar-se baix de forces. Aquest ingrés ha fet que Miguel Bosé estigui més en contacte que mai amb el pare dels seus fills. Sap que és el moment d'estar-hi quan les coses no van bé.

A banda de patir aquesta malaltia que ha deixat tots els seus seguidors sense paraules, Nacho Palau viu un altre drama familiar a casa. La seva mare també pateix un càncer des de fa temps i no està sent una tasca fàcil posar bona cara veient tot allò que els ha passat aquest darrer any.

Nacho Palau viu el moment més delicat després d'iniciar el tractament

Amb tot això, Lola Medina, la mare de Palau, ha concedit una entrevista a un conegut mitjà de comunicació en què posa de manifest que espera que «el seu fill tiri endavant». Desitja que superi un càncer que li ha sobrevingut quan estava participant a Supervivientes.

«Aquesta mateixa setmana li donaran l'alta. Està bé, la cosa avança positivament. Però no li agrada que en doni gaires detalls. S'enfadaria amb mi. Jo imagino que, quan surti de l'hospital, Nacho enviarà un altre comunicat per aclarir la seva situació», apunta la seva mare. Després de tres sessions de quimioteràpia, els metges estan esperant estabilitzar-lo i donar-li l'alta perquè torni a casa.

Sobre l'estat de salut de la protagonista, Lola Medina ha estat clara. «Estic aguantant el que ve, perquè el tractament és tan fort que té molts efectes secundaris. Hi ha dies que estic millor i altres pitjor. Quin remei. Ja tinc setanta-quatre anys i tot em costa més, però poso tot el meu ànim a ser autònoma», sostenia.

Pla general de Lola Medina, la mare de Nacho Palau
La mare de Nacho Palau ha revelat alguns detalls del seu ingrés a l'hospital. | Telecinco

Lola Medina, la mare de l'escultor que també té càncer

A més, Lola confessa que intenta sobreposar-se a tot i té la força necessària per afrontar la malaltia, «però de vegades no puc més». 

Li han preguntat com estan vivint els fills de Palau la malaltia de la seva àvia i el seu pare i la valenciana contesta de forma sincera. «Els nens estan de meravella, s'ho passen fenomenal. Els encanta pujar amb les bicis a la plaça del poble i, després, jo m'encarrego de pujar a recollir-los. Per a ells, el seu pare és sagrat, l'estimen moltíssim. Nacho és molt bo i té una relació molt especial amb les criatures. És un pare fantàstic, s'hi dedica completament».

Cristian Villela, el gran suport de Palau en la seva pitjor etapa

Pel que fa a Miguel Bosé i l'interès que està mostrant a l'hora de conèixer l'estat de la seva exparella, Lola no es mulla gaire. «És un assumpte en què ni vull, ni he d'entrar. Ni sé res, ni vull saber-ho… Suposo que, si Miguel ha trucat o no, ja ho dirà Nacho si vol».

Això sí, Lola lloa el paper de la parella del seu fill en tot aquest procés que els està tocant de viure. A més, afirma que té una relació «molt bona i el seu suport és meravellós. Igual que el meu, el de la meva filla i la seva parella. Tots l'adorem».

Sobre si li agrada Cristian Villela per al seu fill, tampoc no és gaire franca a l'hora de respondre. «Això pertany a la vida personal de Nacho. Les parelles van i venen i el que m'importa és que estiguin tots dos bé».

▶️ Vídeo del dia