Primer pla d'Anabel Pantoja

Anabel Pantoja, trista en saber que el càncer no desapareix i que el cos està dèbil

L'exconcursant de 'Supervivientes' deixava tothom commocionat amb la seva malaltia

Nacho Palau deixava tothom sense paraules en anunciar la darrera setmana que pateix un tumor en pulmó. Tot i el duríssim diagnòstic, l'exsupervivent es mostrava positiu en tot moment.

«Ja puc confirmar, després de moltes proves mèdiques que pateixo un càncer pulmonar, que fins ara no tenia nom ni tractament, però ara el començaré immediatament. Sento haver estat desconnectat últimament, però avui em sento optimista, amb ganes de viure i de superar aquesta malaltia. No sé com agrair tantes mostres d'afecte que he rebut aquests últims mesos de tantíssima gent i us asseguro que sereu part fonamental en la meva recuperació», comunicava als seus seguidors.

A més a més, també els donava un valuós consell: «Gaudiu dia a dia dels éssers estimats, de tot el bonic que ens ofereix la vida, de riure, compartir, d'una abraçada, un somriure, i recordeu sempre que les coses més simples són les que ens fan més feliços».

Una complicada situació que, dins de la part roïna, ha propiciat un acostament amb Miguel Bosé, amb qui feia molt temps que estava enfrontat per la custòdia dels seus fills. De fet, l'artista s'ha bolcat amb causes solidàries, com ara la investigació per l'excés de mortalitat a Espanya aquest darrer any, la taxa de la qual gairebé triplica la mitjana europea.

Fotomuntatge story Nacho Palau anunciant càncer de pulmó
Captura de pantalla del missatge d'ànim d'Anabel Pantoja a Nacho Palau. | Instagram @ANABELPANTOJA00

Per tant, i tenint en compte que s'ha mostrat un negacionista total de la pandèmia del coronavirus, ara s'ha bolcat amb una iniciativa que busca obtenir respostes. «Us demano, si us plau, ateneu i doneu suport a aquesta iniciativa de 'Canàries desperta i unida', i a la incansable guerrera Cristina Armes. Això, ara, és el més important. No pot quedar sense resposta», compartia a les seves xarxes socials.

Nacho Palau acompanyat per la família i amics en el pitjor moment

Així, sembla que també li ha volgut brindar tot el suport a Nacho Palau, que fa poc era ingressat d'urgència a l'hospital després de sotmetre's a les primeres sessions de quimioteràpia. Per sort, el valencià ja està molt millor, cosa que li ha permès fer una sèrie d'activitats que el tenen més animat. «S'ha desinflat, es troba millor, li deixaran fer alguna sortida puntual per dinar o per a una passejada. El segueixen com la seva ombra», asseguren sobre els éssers estimats.

Foto de Nacho Palau
Nacho Palau afronta la malaltia amb positivitat. | Instagram @nachopalau

Mentre que, per la seva banda, sembla que Bosé es manté al corrent de tot. És més, des de fa mesos la relació entre ells «és més fluida». «Miguel és una persona completament cauta i, en un moment així, està al costat de Nacho, és el pare dels seus fills», comenten.

El mateix escultor decidia informar els seus seguidors sobre les darreres novetats pel que fa al seu estat. «Disculpeu pel retard, però ja hi ha dies de calma. Va en agraïment a tots els que m'heu donat suport a Supervivientes i ho continueu fent ara», els deia. «Està molt ben acompanyat i envoltat de tots els seus éssers estimats, de la seva mare, que també està passant aquesta malaltia, de tota la família i de la seva parella», asseguren aquells que el coneixen. 

Lola Medina, que ha superat el mateix tumor que el seu fill, no té dubtes que ho superarà. «Està bé, la cosa avança positivament. Però no li agrada que en doni gaires detalls. S'enfadaria amb mi». Ella millor que ningú sap que «el tractament té molts efectes secundaris», per a la qual cosa ja ha preparat Nacho Palau. «Hi ha dies que estic millor i altres pitjor. Quin remei», reconeix abatuda.

▶️ Vídeo del dia