Primer pla d'Ortega Cano.

Ortega Cano, trist per la possibilitat de perdre al seu fill: «Nous camins»

Ortega Cano rep el cop que sentencia el seu matrimoni

Ortega Cano ha començat el setembre amb un cop inesperat. Un cop realitzat per la seva dona dies després d'aparèixer de nou a la televisió al programa Ya es verano. Allà va tornar a deixar constància de la crisi per la qual passa el matrimoni posant l'extorero en una situació complicada.

Tots es van assabentar que eviten tant sí com no coincidir, sigui a Costa Ballena o a Madrid, i que dormen en habitacions separades. Unes declaracions que no van agradar gens al vidu de 'La Más Grande' i que va provocar el seu malestar. Ara, però, una nova publicació d'Ana María afegeix angoixa a Ortega qui tem perdre el fill davant la determinació de la seva dona.

Ortega Cano angoixat davant la possibilitat de perdre el que més estima

Ortega Cano continua fent front com pot a un dels seus pitjors estius. Des que es va conèixer la crisi del matrimoni, hem estat testimonis de la pitjor cara del torero. I és que, fart i saturat pels rumors i la presència dels mitjans, Ortega s'ha mostrat nerviós carregant contra tots.

I no n'hi ha per menys, mentre es manté ferma a negar la separació, la seva encara dona segueix passejant-se pels platós. De fet, ho fa visiblement recuperada de la petita sotragada de salut i disposada a posar fi a una situació que és impossible reflotar.

Ana María Aldón i Ortega Cano
Ortega Cano rep un altre cop d'Ana María | CatalunyaDiari

«Qui es va asseure en un plató de televisió dient que l'amor de la seva vida era Rocío Jurado no soc jo», va manifestar el cap de setmana passat. Unes fortes declaracions que van precedir unes quantes més on va deixar palès que no hi ha possibilitat de reconciliació.

Ara, la seva última publicació a les xarxes socials dona a Ortega Cano el cop definitiu. Amb aquest 'post', el pare de Gloria Camila sap que no hi ha marxa enrere i que és hora d'acomiadar-se d'Ana María.

«A vegades no està malament perdre el rumb, ja que es descobreixen nous camins, seguim pedalant cap a noves etapes, gràcies per acompanyar-me en aquest camí», publicava. Un text que acompanyava una foto de la dissenyadora muntant amb bici amb la seva neta i amb què fa una declaració d'intencions.

Unes paraules amb què sembla no sentir-se trista pel qual ha passat en el seu matrimoni, ja que li ha servit per refer-se. Amb això deixa al seu actual marit en una situació delicada per la qual entén que la separació és un fet i que podria perdre el seu fill.

▶️ Vídeo del dia

Ortega Cano no perd l'esperança

Ortega Cano es va mostrar molt dolgut amb l'última aparició televisiva d'Ana María confessant que li semblava «molt fort que parli així del seu marit». I és que la dissenyadora no es va deixar res al tinter.

Tot i que es va negar a confirmar la separació, amb les seves declaracions va deixar palès el distanciament entre la parella. «Hem estat convivint a la casa amb el nostre fill i una altra persona que és a la casa, però amb prou feines tenim contacte», ha confessat.

José Ortega Cano amb el seu fill petit
Aquest estiu Ortega Cano s'ha bolcat en el seu fill  | Europa Press

El que sí que va voler deixar clar és que tant ella com Ortega Cano es desviuen pel benestar del seu fill José María. Així doncs, intenten evitar que la situació li esquitxi el nen i, per res del món, volen que acabi afectat.

Però el cert és que el distanciament és més que evident i, tard o d'hora, José María s'acabarà assabentant de tot, encara més si decideixen formalitzar la separació. Per això Ortega Cano encara confia que les coses es puguin arreglar per no perdre el seu fill petit.

Tot i això, les coses no poden estar més complicades després d'aquesta publicació d'Ana María on es mostra disposada a emprendre el seu propi camí.