Primer pla de Carmen Alcayde.

Carmen Alcayde anuncia que han trencat i explica per què no vol tornar a veure'l

Carmen Alcayde ha admès que el problema és seriós

Carmen Alcayde està farta de guardar silenci i ha explicat el que està passant, tot i que abans ha llançat una clara advertència. A Sálvame han entrevistat Dinio García, un actor de cinema per a adults que assegura que va estar amb la col·laboradora. Ella reconeix que va tenir contacte amb ell en el passat perquè el va investigar, però promet que no han passat cap nit junts.

Carmen Alcayde ha revelat que en un primer moment va tenir una bona connexió amb Dinio, però que després es va adonar de com era en realitat. En aquell moment va trencar la relació i, des de llavors, no han tornat a parlar, tot i que ell ha intentat reprendre el contacte. Vol enfrontar-se amb ella en un plató de televisió, tot i que la tertuliana no està disposada a donar-li protagonisme.

Muntatge Carmen Alcayde i Dinio
Carmen Alcayde vol allunyar-se del seu passat. | CatalunyaDiari
 

Carmen està convençuda de la seva veritat, sap que no ha mentit i no tolera que el cubà insinuï que van ser amants en el passat. L'únic que va passar és que ella va fer un reportatge d'investigació i va pujar a l'habitació del seu hotel per continuar la seva missió. Mai no van estar junts, encara que ell asseguri que tots dos van acabar amb poca roba dins del dormitori.

«Des que jo vaig explicar la meva veritat, l'única veritat, Carmen no para de posar-me traves», assegura Dinio a Sálvame. «No és just perquè tu, com a professional, has de reconèixer que aquella vegada me la vas jugar», li recomana. La tertuliana admet que el va gravar d'amagat, però assegura que tota la resta és mentida.

▶️ Vídeo del dia

Alcayde ha rebut una proposta per part de la direcció de Sálvame: asseure's al costat de l'actor per veure qui està mentint. No està disposada a sotmetre's a cap examen, així que ho ha rebutjat perquè sap que estan en inferioritat de condicions. Ell no té res a perdre i podria continuar mentint, mentre que ella ha de vetllar pels interessos de la seva família.

Carmen Alcayde ha imposat les seves normes

Carmen ha explicat que no vol tornar a creuar-se amb Dinio perquè sap que l'únic que vol és guanyar diners a la televisió. Fa molt de temps que és a l'ombra i li va bé que es parli d'ell, per això està mentint tant i és tan polèmic. El que sí que ha deixat clar és que mai no li ha tret la feina, mai ha impedit que vagi a cap plató.

Primer pla de Carmen Alcayde, col·laboradora actual de Sálvame
Carmen Alcayde està farta dels mateixos rumors. | GTRES
 

«Jo no l'he vetat, però no m'asseuria amb ell ni per tot l'or del món», assegura la tertuliana visiblement molesta. No entén que els seus companys es creguin l'exparella de Marujita Díaz, pensa que haurien d'estar de part seva. Té una carrera brillant i no deixarà que ningú l'embruti amb un succés que mai no s'ha produït.

Alcayde ha sentit les paraules del cubà, però no ha entrat en el seu joc perquè sap que l'única cosa que busca és polèmica. Només s'ha pronunciat per matisar que ella mai no li ha tret la feina a ningú i no li ha posat traves.

«Durant 20 anys, sempre que m'has vist has ajupit el cap. Et repto a què t'asseguis amb mi en un programa, i jo hi vaig gratuïtament. M'han proposat molts programes i sé que tu has dit que no», li ha dit Dinio García.

Carmen Alcayde està protegint algú

Carmen assegura que té una explicació lògica i que el públic entendria la seva versió si decidís compartir-la, però no ho farà. Està protegint una persona que va estar aquella nit amb ella, una dona que sí que va mantenir relacions amb l'actor. Tanmateix, mai no dirà el seu nom perquè és algú que no forma part del món de l'espectacle.

Alcayde vol continuar el seu camí a Sálvame, però tampoc no consentirà que rebusquin en el seu passat. No amaga res i té una carrera brillant, per això l'audiència considera injust el que li està passant. No ha comercialitzat mai amb la seva vida privada i no està bé situar-la en una posició tan compromesa per generar audiència.