Imatge de Diego Arrabal.

Diego Arrabal confessa que la situació és greu i que ella podria perdre-ho tot

Belén Esteban podria tenir els dies comptats a 'Sálvame' si no compleix amb una condició

És evident que Diego Arrabal té tota mena d'informació de tots els famosos destacats del nostre país. El paparazzi, al llarg dels anys, s'ha fet un lloc a la pantalla petita revelant alguns dels secrets més sucosos de les cares més conegudes.

Tot i això, tot semblava que el malagueny era intocable a la televisió, però la veritat és que, des de fa uns mesos, Arrabal no apareix en cap format. Així mateix, per tal de resoldre aquest tema d'una vegada per totes, el paparazzi va explicar el veritable motiu de la seva marxa de Telecinco.

«No és un comiat voluntari, no puc dir que me'n vaig perquè estic cansat, que me'n vaig perquè hi ha moments de tensió, no. Aquesta vegada no volen que hi estigui», escrivia en una publicació a Instagram.

Tot i que no estarà als programes de televisió, el paparazzi té clar que vol continuar traient secrets a la llum sobre molts famosos. Per aquest motiu, des de fa un temps que està summament centrat al seu canal de YouTube, el mitjà on fa públics tots els seus descobriments sobre alguns personatges públics.

Ara, li ha tocat a Belén Esteban. Diego Arrabal ha revelat als quatre vents l'ultimàtum que li ha fet la cadena a l'exdona de Jesulín. Una petició que, si Belén no la compleix, podria suposar-ne l'acomiadament definitiu de Telecinco.

Belén Esteban rep un ultimàtum de Telecinco

Queden pocs dies de reprendre la seva tasca com a col·laboradora a Sálvame i Belén Esteban hauria rebut un cop dur que no s'esperava. Sens dubte, la mare d'Andrea Janeiro estava summament emocionada de poder tornar a l'espai després de l'aparatosa caiguda que va patir fa uns mesos.

Tot i això, segons Diego Arrabal al seu canal de YouTube, Paolo Vasile, director executiu de Telecinco, s'hauria reunit amb la tertuliana per posar les cartes sobre la taula. Durant tot aquest estiu, la cadena ha vist que, a cada programa, les audiències estaven per terra, de manera que ha hagut de prendre mesures dràstiques.

Telecinco ha estat testimoni que en tots aquests mesos en què Belén ha estat absent, el format no ha tingut repercussió de quota de pantalla, fet que suposa un problema. «Belén ja no suma al format, ni tan sols resta, perquè en aquests moments és indiferent per a l'audiència», explicava Diego Arrabal. «Ella tenia do de gents quan parlava de la seva vida, del pare de la seva filla, dels Ubrique, de la seva filla, del seu marit… Però fa temps que ja no ho fa i ha perdut tot l'interès», prosseguia.

Certament, el paparazzi sembla conèixer tots els detalls sobre aquesta situació. Tal com assegura el malagueny, fa uns dies, Paolo Vasile i la resta de la Cúpula es van reunir amb ella. Va ser allà on li van dir que, o es posava les piles i tornava a la càrrega com feia abans, o els seus dies a l'espai estaven comptats. «Ha de mullar-se, però mullar-se de debò», concloïa el paparazzi.

Sens dubte, aquesta situació no serà gens fàcil per a la col·laboradora, ja que s'ha acostumat a no haver de parlar dels seus. A més, evidentment, tampoc li farà gràcia haver d'exposar, novament, la seva filla Andrea Janeiro, quan aquesta va demanar, només complir la majoria d'edat, estar «sota l'estricte anonimat».

D'altra banda, l'estil de vida que porta ara és molt més tranquil que fa uns anys, així que tot sembla indicar que no voldria posar-ho en perill. Sigui com sigui, només el temps dirà la decisió que ha pres Belén Esteban respecte a aquest tema.

Belén Esteban
Belén Esteban podria marxar definitivament de la televisió. | Telecinco

Diego Arrabal destapa el secret més ben guardat de Kiko Hernández

En els últims dies, Diego Arrabal no només ha posat al punt de mira la seva excompanya Belén Esteban, sinó també un altre personatge important de Telecinco. Ens estem referint a Kiko Hernández que, en teoria, ja hauria d'haver tornat a Telecinco després del seu període de vacances.

Tot i això, el malagueny coneix el veritable motiu de la seva absència. Al col·laborador no li hauria semblat bé que el seu programa en difongués unes imatges al costat de les seves filles, la cuidadora d'aquestes i un amic especial. Per aquesta raó, hauria exigit que eliminessin aquestes instantànies. «Com que els seus directors i els productors no li han fet cas, ell ha trucat a la planta noble de Telecinco perquè treguin aquestes imatges de la web i tallin el vídeo», tancava Arrabal.

▶️ Vídeo del dia