Beatriz Archidona

Beatriz Archidona descobreix que hi ha una altra dona interessada i talla la relació

Beatriz Archidona no es queda callada després d'assabentar-se de tot

Beatriz Archidona, periodista i reportera que ha dirigit les últimes setmanes El programa del verano s'ha acomiadat de l'audiència de Telecinco de la millor manera. La comunicadora, tot i haver estat només tres setmanes en pantalla, s'ha guanyat l'afecte dels espectadors.

La veritat és que Beatriz és una professional coneguda per tots els seguidors del matinal de Telecinco. I és que és una de les reporteres més veteranes de l'espai des de fa anys.

Beatriz va agafar les regnes de l'espai i sap que els seus caps  han quedat més que satisfets amb ella. Sobretot, gràcies al suport de l'audiència i a la seva habilitat davant de les càmeres.

Beatriz Archidona, satisfeta amb la feina feta

Aquest dimecres 31 d'agost, Beatriz Archidona deia adeu a aquesta nova aventura professional que de ben segur guardarà amb un grat record a la seva memòria.

Imatge de Beatriz Archidona presentant El Programa del Verano a Telecinco
'El Programa del Verano' ha tingut com a presentadora Beatriz Archidona | Telecinco | Telecinco

«És el teu moment, només espero que ho gaudeixis i que ho aprofitis. Et desitjo el millor, que brillis com tu saps», li deia Patricia Pardo el dia que la presentadora gallega se n'anava de vacances.

El cas és que aquestes poques setmanes han passat molt de pressa. Davant de l'imminent retorn de la cap, Ana Rosa Quintana, de Joaquín Prat i de Patricia Pardo, la periodista ha parlat per a un mitjà digital especialitzat en televisió. Per això, Molts es pregunten quin serà el futur d'Archidona després d'acabar la seva comesa a la cadena de Fuencarral.

Ana Rosa Quintana ja sap què li espera després de fer-ho tan bé

La reportera ha concedit una entrevista al digital Vertele on ha parlat de tot això, a més de referir-se a Ana Rosa Quintana. També ha parlat del seu paper al capdavant del matinal de Telecinco.

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana està contenta amb el treball que ha fet la coneguda reportera | EUROPA PRESS

«Quan vaig rebre la notícia vaig fer que me la repetissin per assimilar-la. Vaig sentir orgull, vertigen i nervis, però sobretot molta satisfacció per l'oportunitat que em donaven de créixer on vull fer-ho», explica.

Era una oportunitat que no podia deixar escapar, que s'ha allargat tres setmanes i que ha abordat amb «emoció per complir les expectatives». Sobre el seu futur professional, després de set anys com a reportera a El programa de Ana Rosa, té clar on vol ser. Vol quedar-se a Mediaset, treballant per a Unicorn Content.

«Estaré on em diguin que estigui, on hagi d'estar, remant i sumant», expressa il·lusionada per la feina que li han encomanat els seus caps i que ha fet tan bé. Això sí, intueix que d'aquí a uns dies tornarà a la seva tasca habitual a la secció de política i economia.

El desig més gran de Beatriz Archidona per al nou curs televisiu

Del temps que ha passat presentant l'espai del que és part des del 2015, afirma que ha estat una experiència «brutal. M'omple d'orgull perquè és un programa de fa molts anys, on tinc amics i companys, on he après de tot. No hi ha cap altre lloc millor on fer aquest passet tan important per a mi com és presentar», sostenia aquest mitjà.

Beatriz Archidona
Beatriz Archidona al plató d' 'El programa de Ana Rosa' | MEDIASET

A més, la mateixa Beatriz ha confessat que té unes ganes tremendes de veure com torna la seva cap al plató. I és que té massa ganes que Ana Rosa es torni a posar davant d'una càmera, tenint en compte el llarg temps que ha estat fora de la cadena.

▶️ Vídeo del dia

«Ha estat un any en què l'hem trobat a faltar moltíssim, tenim moltíssimes ganes que torni. Pel seu caràcter i pel seu carisma omple el plató i la redacció, aquest és el seu programa, porta el seu nom, i hi ha d'estar. Estem desitjant que torni», finalitzava la intervenció.