Primer pla de Fidel Albiac

Fidel Albiac confirma que el tractament contra l'alcohol ha deixat Rociíto nerviosa

Fidel Albiac sempre ha sabut que la situació era seriosa

Fidel Albiac està d'acord amb allò que ha explicat Rociíto al nou documental i sap que hi ha moltes coses que està callant. La filla de La más grande coneix perfectament José Ortega Cano i pensa que en el passat va tenir un problema força seriós. No li ha volgut posar nom, però els directors de la sèrie han emès unes imatges que deixen poc de marge a l'especulació.

Fidel Albiac, igual que la resta d'espectadors d'En el nombre de Rocío, ha confirmat que els rumors són certs. Els germans d'Ortega Cano van reconèixer, segons ells, que el torero patia un lleuger problema amb certes begudes. «La família de José vetllava per la integritat, per la imatge i per la salut del seu germà», explica Carrasco.

Fidel sap que el clan Ortega no va trigar a intervenir-hi, de fet, el torero va estar controlat durant molt de temps. El tractament ha funcionat i ja en fa prou que el vidu de Rocío Jurado no protagonitza cap escàndol relacionat amb els mals hàbits. Rociíto ha estat molt nerviosa per la situació, sobretot quan José estava casat amb la seva mare.

Fidel és conscient de l'excusa que han posat els amics del torero per treure importància a l'assumpte. Certs periodistes asseguren que va començar a tenir certs comportaments després de la mort de Rocío Jurado, com a via d'escapament. Tot i això, Carrasco assegura que el trastorn no està relacionat amb la cantant, suposadament ve de lluny.

«Jo podria dir mil coses per demostrar que això no és veritat, però no ho diré. Ortega tenia aquest problema molt abans de la malaltia de la meva mare», explica Rocío al seu documental. Segons ella, bevia alcohol abans que morís l'artista, encara que després n'augmentés el ritme.

Fidel Albiac no comprèn el comportament de la família

Fidel sempre ha estat a l'altura de les circumstàncies i s'ha guanyat el respecte de tots perquè mai no ha comès cap error. Els seus rivals, com ara Antonio David Flores, l'han acusat d'aprofitar-se de la fama de Rociíto, però no és veritat. En cap moment ha parlat amb els mitjans a canvi de diners i això que tindria moltes coses per explicar.

Albiac sap que la família Mohedano no va tenir un bon comportament durant el temps que José Ortega Cano necessitava ajuda. Suposadament, segons la versió de Carrasco, els seus germans ho sabien i van fer l'impossible per solucionar el problema. Rocío Jurado, segons el discurs de la seva filla, també era conscient de les aficions del torero.

Rocío Carrasco i Ortega Cano
Fidel Albiac sap que Rociíto estava preocupada. | Telecinco-Gtres

Rociíto promet que succeïen «coses davant de la meva mare que no havien de passar en determinats moments en aquella casa de La Moraleja» i fa entendre que tot ve pel consum d'alcohol. A Catalunya Diari únicament estem fent ressò de les declaracions d'En el nombre de Rocío, no tenim proves per assegurar-ne res.

Fidel Albiac prefereix apartar-se i deixar espai a Rociíto

Fidel és conscient que l'única persona que pot solucionar l'assumpte és la seva dona: ella sap donar les explicacions pertinents. Ha revelat que Paco, un dels germans d'Ortega, va reconèixer públicament que el torero bevia. Posteriorment va aparèixer Amador Mohedano i va qualificar de «problema» el comportament del torero perquè li interessava.

Albiac està d'acord amb la seva dona: els Mohedano no admetien què li passava al vidu de La más grande per interès. «L'altra part allò que volia era, d'una manera o altra, treure'n profit i rendiment econòmic». Actualment, el marit d'Ana María Aldón ha solucionat tots els comptes pendents, tot això que explica Rocío pertany al passat.

▶️ Vídeo del dia