Muntatge de fotos d'Enrique Ponce i Ana Soria

Enrique Ponce i Ana Soria anuncien que ha arribat el final i expliquen com se senten

Enrique Ponce i la seva noia han decidit que ja s'ha d'acabar

Enrique Ponce i Ana Soria gaudeixen del seu tercer estiu com a parella després que el 2020 sortís a la llum que estaven mantenint una relació sentimental. Una història d'amor que, en un primer moment, va cridar poderosament l'atenció de la premsa rosa.

Sí, perquè a molts els va agafar per sorpresa que Enrique Ponce se separés de Paloma Cuevas i que s'enamorés d'una jove estudiant de Dret d'Almeria. Una noia amb qui havia contactat prèviament a través de les seves xarxes socials.

La veritat és que va ser tot un xoc aquesta nova relació, encara que tots dos no van tenir problema a professar-se el seu amor davant de les càmeres. No obstant això, va arribar un moment en què tots dos es van cansar d'estar permanentment a l'objectiu i van ser més discrets a l'hora de donar-se mostres d'afecte en públic.

▶️ Vídeo del dia

Enrique Ponce sap que ha arribat el final per a disgust de la seva parella

Va cridar l'atenció que els primers mesos de la relació entre Enrique i Ana Soria, les xarxes socials de tots dos treien fum. Cada poc temps se'ls veia publicant fotos molt enamorades. Ja fossin pujats en un iot o d'escapada per alguna localitat de la costa andalusa.

Imatge d'Enrique Ponce i Ana Soria gaudint en un vaixell
Enrique Ponce vol protegir Ana Soria del focus mediàtic | Europa Press

A més a més, altres vegades els paparazzis també van fer la seva feina i els van poder fer diverses fotos acaramel·lats durant les seves vacances. Unes imatges en què es posava de manifest que la relació de la parella anava vent en popa.

El cas és que després de més d'un any fora de les xarxes socials, perquè tots dos van tancar els comptes d'Instagram per no saber res del focus mediàtic, tot va canviar. Fa tot just dos mesos, Ana Soria prenia la decisió de reactivar el seu perfil a l'esmentada xarxa social.

L'ex de Paloma Cuevas admet que la relació no pot anar millor

Pensaven que havia arribat l'hora de tornar a les xarxes i mostrar que, malgrat els rumors existents els darrers mesos, la relació no pot anar millor.

La veritat és que, aquest estiu, la parella ha estat a diversos llocs per desconnectar de tot. Això sí, les úniques fotos que han publicat a les xarxes han estat del seu viatge a Estepona a finals d'agost. I precisament en una d'aquestes publicacions, Ana Soria va penjar diverses fotos de la parella abraçada i agafats de la mà amb el següent text.

Enrique Ponce i Ana Soria.
Enrique Ponce i la seva noia han reaparegut a les xarxes | GTRES

«Com en un conte», deia el breu text de la jove estudiant a Instagram amb una foto pels carrers d'Estepona amb el seu noi.

Això sí, l'ex de Paloma Cuevas no ha fet el mateix que Ana Soria. Per ara, no ha reobert el seu compte d'Instagram per explicar als seus seguidors com està d'enamorat de la seva noia.

«Que poc dura allò que és bo»

Les respostes que va rebre Ana Soria van ser fonamentalment afectuoses i diverses amigues de la jove van escriure alguns missatges que han agradat molt a Ana Soria i el seu xicot.

«Sou preciosos» o «jo, que poc dura allò que és bo», li han escrit dues amigues de l'estudiant de Dret. A més, fa unes setmanes la parella va visitar un país europeu, més concretament Bèlgica.

Fotomuntatge d'Ana Soria i Enrique Ponce
Ana Soria i Enrique Ponce han acabat les vacances| CatalunyaDiari

Segons va revelar un conegut mitjà digital, Enrique i Ana van passar uns dies a Gant, i aquest viatge va arribar al mig dels rumors que van publicar diversos mitjans del cor. Concretament, aquests deixaven caure que un possible casament entre la parella podia arribar abans del que pensàvem. Però el cas és que va ser el mateix Ponce qui va desmentir aquests rumors per no crear falses expectatives als seguidors de la parella.