Primer pla d'Andrea Janeiro.

Andrea Janeiro adverteix a la seva mare que pot perdre la feina si no parla

Andrea Janeiro es prepara per al pitjor

Andrea Janeiro serà testimoni de la tornada a Sálvame de la seva mare. La filla de Belén Esteban i Jesulín ha estat molt pendent de la col·laboradora durant els mesos de baixa. Una situació delicada que la va sumir en una petita depressió després de sotmetre's a una operació derivada del trencament de la tíbia i el peroné.

Ara, força més recuperada malgrat que encara en crosses, la de Paracuellos està a punt per tornar al programa vespertí de Telecinco. Tot i això, la seva tornada no serà fàcil, ja que, segons s'ha revelat, la mare d'Andrea s'haurà d'esforçar més. La seva presència no enganxa com abans i Belén ha rebut un ultimàtum perquè reaccioni si vol seguir formant part del 'cortijo de Jorge Javier'.

Andrea Janeiro s'assabenta de l'advertiment a la seva mare

Andrea Janeiro ha passat uns mesos complicats des que Belén va patir l'accident en ple directe. Va ser coneixedora de la gravetat de la seva situació i va decidir romandre al costat de la seva mare des del primer moment.

La va acompanyar en les hores més baixes i també en la tornada al Deluxe on va confessar el problema de salut que va mantenir en secret. Ara, amb el començament de setembre, la col·laboradora està a punt per tornar a la feina a la televisió.

Foto de Belén Esteban.
La mare d'Andrea Janeiro rep un ultimàtum abans de la seva tornada | Telecinco

Durant la seva absència, Telecinco ha recuperat una mica d'audiència fent que la crisi que passava es frenés. Tot i això, les dades encara estan molt lluny dels seus anys de bonança, especialment a Sálvame . Diversos formats i col·laboradors segueixen a la corda fluixa i Paolo Vasile ha demostrat la seva determinació a posar fre a la delicada situació.

De cara a la tornada de la mare d'Andrea, aquesta s'ha reunit amb els seus caps que li han posat les piles. Fa temps que Belén no desperta les audiències i els seus coneguts 'belenazos' ja són part de la història. La seva absència no ha tingut ressò i això suposa un greu problema.

Muntatge fotos Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro sap que la seva mare haurà de trencar la promesa | Catalunya Diari

Segons Diego Arrabal, l'empresària hauria rebut un ultimàtum perquè canviï d'actitud i comenci a aportar contingut. «Ella tenia molt de ganxo quan parlava de la seva vida, del pare de la seva filla, dels Ubrique, de la seva filla, del seu marit», apunta el paparazzi. «Però ja fa temps que ja no ho fa i ha perdut tot l'interès», afegeix.

I és que des que va decidir respectar la promesa a la seva filla, Belén s'ha negat a parlar dels conflictes amb els Janeiro. Ara que Jesulín ha tornat a ser pare, tots esperen la reacció del seu ex qui es nega a pronunciar-se. Amb això, no només no afegeix contingut, sinó que la seva presència al plató comença a ser irrellevant.

Andrea Janeiro es prepara per al seu retorn

Andrea Janeiro s'ha convertit en la trinxera on Belén es refugia per no parlar sobre els últims esdeveniments al clan Janeiro. Des que li va prometre no entrar en polèmiques, cada vegada que el nom de Jesulín surt a la palestra, ella es mossega la llengua. Encara que la càmera l'enfoca, la negativa a parlar es manté i el tema queda tancat.

Perquè tots esperen la seva reacció, aquella que el va fer guanyar un lloc a la televisió i que ha mantingut durant 20 anys. És per això que, en plena crisi per les audiències, els directius de la cadena han pres una decisió que afecta el seu retorn a Sálvame.

Fotomuntatge de Belén Esteban, Andrea Janeiro i Jesulín
Andrea Janeiro serà testimoni del revifament de l'enfrontament entre els seus pares | Catalunya Diari

Tal com revelava Arrabal, «ha de mullar-se, però mullar-se de debò». És a dir, tornar a treure a la palestra aquesta versió irreverent i sense pèls a la llengua si vol seguir a la televisió.

▶️ Vídeo del dia

Un ultimàtum difícil d'afrontar tenint en compte que té molt present Andrea Janeiro. Qui sap, pot ser que això suposi per a la col·laboradora l'excusa perfecta per deixar la feina mediàtica. Una idea que ja va manifestar fa temps en confirmar que el seu futur no era a la televisió.

Vol allunyar-se del focus mediàtic i viure una vida tranquil·la. No obstant això, els seus negocis alimentaris no passen pel seu millor moment i encara no es pot permetre el luxe de deixar la petita pantalla. Veurem en què acaba tot i si Andrea torna a reviure la cara més polèmica de la seva mare.