Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban reconeix entre llàgrimes que s'ha anat i no podrà veure'l més

La col·laboradora recorda una persona molt especial

Belén Esteban ja compta els dies per tornar a la feina. Serà el proper 5 de setembre quan la de Paracuellos torni al programa. I ho farà després de gairebé cinc mesos al dic sec a causa d'un trencament de tíbia i peroné que es va produir a Sálvame.

Durant les darreres setmanes ha intentat aprofitar el temps al màxim al costat dels seus, ja que sap que els seus compromisos professionals li impediran estar amb ells tot allò que li agradaria. Però també té ganes de retrobar-se amb els companys i tornar a la dinàmica de treball.

En aquest principi de mes, la col·laboradora ha volgut tenir un record amb un dels homes més especials de la seva vida. Va voler dedicar unes paraules boniques al seu pare, mort el 2006 a causa d'un càncer. «Pare, sempre estaràs amb nosaltres, jo ho sé», va escriure en una 'storie' d'Instagram.

El va acompanyar amb un «t'estimem molt» i diverses emoticones en forma de cor. La fotografia que fa servir de fons està feta al capvespre amb una creu de fons i mentrestant sona el tema Mi héroe, d'Antonio Orozco.

Han passat molts anys, però la col·laboradora el segueix tenint molt present a la seva vida, sobretot en els moments més delicats. I és que, malauradament, va ser un 28 d'abril quan va haver d'acomiadar el progenitor. Des de llavors, cada cert temps hi dedica un emotiu missatge de record.

Ja fa 16 anys que 'la princesa del poble' perdia Francsico, qui va haver de plantar cara a un càncer de pulmó, la mateixa malaltia que va endur-se la seva amiga Mila Ximénez.

Belén Esteban
Belén Esteban té molt present el seu pare | Mediaset

Belén Esteban va patir molt amb la seva mort perquè el considerava una de les persones més importants de la seva vida, un gran suport als instants més durs. De fet, ha parlat moltes vegades d'ell i de tot allò que li va aportar en vida.

Per això no és estrany que de tant en tant li dediqui unes paraules boniques o comparteixi algun record. A més, no cal que coincideixi amb la data d'aniversari de la seva mort, puix que qualsevol dia és bo per recordar aquells que estimes i trobes a faltar, o això entén la de Paracuellos.

Francisco li va donar tot el suport en tot el conflicte que va mantenir amb Jesulín i el va ajudar a la criança d'Andrea. És més, fins i tot en algun moment va arribar a exercir el paper de pare amb la jove, una cosa que no oblida la tertuliana.

Després de tants mesos apartada de la primera línia mediàtica ja s'està preparant per tornar a la televisió. I ho fa amb la il·lusió del primer dia i sabent que la feina el mantindrà entretinguda, sobretot en els moments de baixada anímica.

▶️ Vídeo del dia

Belén Esteban preocupada per la seva recuperació

Belén Esteban encara no compta amb l'alta definitiva, però disposa del vistiplau dels metges per tornar a la feina. Serà dilluns que ve quan es produeixi el retrobament al plató de Sálvame. Es tractarà, sens dubte, d'un dia molt especial.

No obstant això, la col·laboradora és conscient que encara li queden uns quants mesos de rehabilitació, de fet en les últimes aparicions se l'ha vist utilitzant una crossa. Per tant, el procés de recuperació és lent i exigeix molt sacrifici.

Muntatge fotogràfic d'un mòbil amb una 'storie' de Belén Esteban
Imatge de la 'storie' que Belén Esteban li va dedicar al seu pare | Catalunya Diari

Tot i això, recentment ha pogut relaxar-se a Tenerife, que és el lloc escollit per gaudir de la família. Això sí, en tot moment va haver d'estar molt pendent de la seva cama. Alhora, assenyalava als mitjans que les vacances «m'han vingut molt bé, molt bé».

Finalment, Belén Esteban comença a veure la llum al final del túnel després d'uns quants mesos de molta ansietat. I és que els continus passos pel quiròfan la van portar a patir molt.