Imatge de Belén Esteban.

Belén Esteban espanta Andreíta en explicar-li per què no pot tornar a veure'l més

Belén deixa en xoc la seva filla després de confessar-li la dura situació

Belén Esteban començava a veure la llum al final del túnel després de passar l'estiu amb el seu marit. I és que deixava enrere el patiment que va viure a conseqüència de la caiguda que tot Espanya va veure a Sálvame.

Al mes d'abril, la vida de 'La princesa del pueblo' canviava completament. Havia de passar per quiròfan per operar-se de la tíbia i el peroné. I és que va patir un trencament després de caure d'una altura de tres metres emulant una prova de Supervivientes.

D'aquesta manera, Belén va tornant de mica en mica a la rutina. Se l'ha vist reaparèixer a Viernes Deluxe i a Sálvame Diario, encara que de manera ocasional. La mare d'Andreíta anunciava fa uns dies a les seves xarxes que tornaria als platós de manera definitiva el pròxim dilluns 5 de setembre.

Belén Esteban, amb problemes a pocs dies de tornar a la tele

La veritat és que a la dona de Miguel Marcos li han amargat, sens dubte, aquesta tornada a la rutina a la cadena de Fuencarral. Estava il·lusionada amb la seva tornada a Sálvame, però ha rebut un seriós ultimàtum del seu cap que l'ha posat entre l'espasa i la paret.

Paolo Vasile he deixat les coses clares a Belén abans que reprengui la seva activitat. I sembla que no s'ho ha pres gaire bé.

Muntatge Diego Arrabal i Belén Esteban
Diego Arrabal té informació sobre Belén Esteban. | CatalunyaDiari
 

Tots som conscients de la crisi d'audiències que està patint Telecinco des de fa mesos i la direcció de Mediaset ha hagut de modificar la seva estratègia. Han canviat durant aquest temps la graella de manera substancial.

▶️ Vídeo del dia

La realitat és que l'absència de Belén Esteban durant aquests mesos no ha tingut una gran repercussió a les audiències. Sembla que és un problema que Paolo Vasile necessita abordar com més aviat millor.

L'ultimàtum de Paolo Vasile que fa enfadar Belén Esteban

«Belén ja no suma al format, ni tan sols resta, perquè en aquests moments és indiferent per a l'audiència», ha sentenciat Diego Arrabal al seu canal de YouTube.

Muntatge fotogràfic de Belén Esteban i Paolo Vasile.
La relació entre Belén Esteban i Paolo Vasile no passa pel seu millor moment. | CatalunyaDiari
 

«Ella tenia molt de ganxo quan parlava de la seva vida, del pare de la seva filla, dels Ubrique, de la seva filla, del seu marit... Però fa temps que ja no ho fa i ha perdut tot l'interès».

El famós paparazzi afirma que Vasile i els seus homes de confiança a Mediaset es van reunir amb ella fa uns dies i van ser contundents. O torna la seva llengua mordaç o la seva feina a Telecinco es pot acabar abans d'hora. «Ha de mullar-se, però mullar-se de debò», exposa.

Aquesta situació no és una tasca senzilla per a Belén Esteban. Des de fa un temps, ha rebaixat el to a plató i, segons es va fent gran, va respectant més el pare de la seva filla.

La col·laboradora ha de pujar el nivell o deixaran de comptar amb ella

Recordem que quan Andrea Janeiro va complir la majoria d'edat va decidir no participar en el circ mediàtic on treballa la seva mare.

A més, li va fer prometre a la madrilenya que no tornaria a parlar d'ella ni de Jesulín en un plató de televisió, una cosa que Belén intenta complir rigorosament.

Foto de Belén Esteban amb el gaspatxo i el salmorejo de Sabores de la Esteban.
Belén vol seguir amb la seva marca Los sabores de la Esteban. | GTRES
 

El cas és que la col·laboradora no ha vist amb bons ulls que Vasile s'hagi posat tan seriós amb ella. I sap que, en qualsevol moment, podria deixar la televisió, com va anunciar fa uns quants mesos.

L'objectiu de la madrilenya és continuar fent créixer el volum de negoci de la seva marca de gaspatxo, salmorejo i patates fregides.

Però sap que aquesta aventura empresarial podria donar fruits a mitjà o llarg termini i encara haurà de continuar treballant a la televisió un temps considerable. Ho farà fins que tingui clar que ja no necessita el mitjà que li va donar tot per viure tranquil·lament.