Fotomuntatge Miguel Bosé i Nacho Palau

Els fills de Nacho Palau i Miguel Bosé trenquen el silenci en descobrir el càncer

Nacho Palau ha parlat amb els seus fills sobre la malaltia

Nacho Palau ha deixat tothom sorprès amb la notícia del seu càncer de pulmó. Ningú no esperava aquest fatal pronòstic quan el vèiem a l'illa hondurenya, participant en un reality.

Nacho ha estat un dels concursants més estimats de l'audiència, fins al punt que ha quedat tercer de l'edició. Quan va tornar es va veure que alguna cosa no anava bé. Gairebé no va poder aguantar a la mítica prova d'apnea del programa i va arribar amb la cara molt inflada.

Inicialment es va atribuir a una al·lèrgia a la xocolata o al fet d'haver menjat una taràntula. En el debat posterior a la gran final, el valencià no hi va ser present, ja que ja es trobava de proves mèdiques. Després d'una setmana ingressat, sense que les malalties que tenia remetessin, els metges van trobar la causa. Nacho té càncer de pulmó. És la mateixa malaltia que ha patit la seva mare i un dels càncers més traïdors que existeixen.

Els passos de Nacho Palau i de Miguel Bosé després de la confirmació

Nacho Palau és optimista per naturalesa, per això afronta el seu tractament amb ganes i esperances de tirar endavant. Abans de comunicar públicament que té aquesta malaltia va parlar, lògicament, amb la família i també amb Miguel Bosé.

L'actual xicot de Nacho, Christian, també ha estat amb ell en tot moment. Ja quan era a Hondures es va quedar amb la mare de Nacho i amb els nens a casa i ara continua sent un suport fonamental per a l'escultor.

Seran mesos una mica complicats, per la qual cosa necessita que tothom li doni suport. També va voler parlar amb els seus fills, de deu anys i comunicar-los ell personalment què li passa. Va ser una conversa dura i trista, però Nacho va infondre ànims perquè els petits es tranquil·litzessin.

Fotomuntatge de Nacho Palau amb la cara inflada
Nacho Palau va tornar malalt d'Hondures | Telecinco

«No és fàcil, però ell volia que ells escoltessin el que li passava de la seva pròpia veu». D'aquesta manera, els dos fills de l'escultor, i els dos que són de Miguel Bosé van veure que, malgrat la dificultat de la malaltia, el seu pare se'n sortiria.

En el moment de la conversa també hi era present, segons aquest mitjà, la mare de Nacho, Lola Medina. Ella és el viu exemple que lluitant i prenent-se de debò la recuperació, es pot tirar endavant.

Miguel Bosé, malgrat les diferències judicials que manté amb Nacho, també ha estat a l'altura i ha aparcat el conflicte. Li ha brindat tot el suport pel que necessiti durant aquest temps.

Els fills de Nacho i Miguel viuen separats

Nacho Palau i Miguel Bosé van decidir que volien ser pares. Aleshores, únicament va parlar Miguel, ja que Nacho vivia a l'ombra i sense aparèixer públicament gairebé mai. Diego, Tadeo, Ivo i Telmo van créixer junts fins que la parella es va separar. Dos són fills biològics de Miguel. Els altres dos, de Nacho.

Vivien a Espanya quan van decidir posar fi a la relació. Va ser llavors quan, segons Nacho, «un dia Miguel va agafar dos dels nens i se'n va anar a Mèxic, sense més ni més. La decisió de separar-los va ser seva, no sé si ho va fer per despit».

Aquest fet ha estat força complicat de gestionar durant tot aquest temps. Nacho s'ha mostrat molt dolgut que els seus fills no puguin continuar vivint amb els seus germans, ja que són molts quilòmetres el que els separen. Hi ha les videotrucades, però no és el mateix.

Ara que la situació és greu, potser els germans tenen més ocasions d'estar junts. Miguel no ha revelat si es quedarà a Espanya o, com a mínim, passarà més llargues temporades aquí perquè els nens estiguin amb Nacho.