Primer pla de Tamara Falcó

Tamara Falcó s'assabenta que la relació s'ha trencat i no hi haurà boda

Tamara Falcó s'ha quedat sense paraules en assabentar-se de la notícia

Tamara Falcó no es pot creure què acaba d'escoltar. I és que s'ha assabentat que una de les parelles del moment ha trencat la seva relació a només uns dies d'anunciar el compromís.

Aquest dimecres, 24 d'agost, la socialité es va endur la pitjor de les notícies en assabentar-se que Esther Doña, vídua del Marquès de Griñón, i Santiago Pedraz han decidit unir les seves vides per sempre. «Va ser molt emotiu. Em va sorprendre amb una carta molt romàntica en què expressava obertament els seus sentiments cap a mi i un anell preciós que, com ell diu, fa joc amb els meus ulls», va explicar la madrastra de Tamara Falcó a la revista ¡Hola!.

Tamara Falcó amb la mirada perduda
Tamara Falcó ho sap tot | GTRES

«Ha portat el procés amb tal discreció que no he sospitat absolutament res. De fet, va ser la nostra íntima amiga Marta, i no Santiago. D'aquesta manera, es van assegurar que no es filtrés una cosa que pogués arribar a les meves orelles».

Segons van explicar els nuvis a l'exclusiva, va ser el mateix jutge qui va organitzar la sorpresa durant una de les seves escapades a Menorca. «Jo havia organitzat un sopar a casa de José de Olivar, baró de Lluriach. El cas és que Santiago semblava que tenia pressa per tornar a l'hotel, no em podia ni imaginar què tenia planejat…».

Ara, sembla que aquesta història ha fet un nou i inesperat gir. I és que Tamara Falcó s'acaba d'assabentar que el casament està en perill.

Tamara Falcó s'ha quedat sense paraules

Tamara Falcó està molt molesta amb tot el que ha passat aquests darrers dies. I és que, després de mesos esperant que la seva parella li demani matrimoni, tot apuntava que Esther Doña havia aconseguit avançar-la. Però acaba de sortir a la llum un important testimoni que podria canviar completament la vida de la parella. Segons el programa Es la mañana de Federico, d'EsRadio, l'entorn del magistrat ha fet saltar totes les alarmes.

Primer pla de Tamara Falcó.
Tamara Falcó s'ha assabentat de la ruptura | Europa Press

«Fonts fiables ens confirmen que han trencat, que és el mateix Santiago Pedraz qui ho està comunicant al seu entorn més proper i que va ser fa dues setmanes». Tot apunta que la madrastra de Tamara Falcó i Santiago Pedraz van fer el reportatge abans que es produís la suposada ruptura, cosa que els ha obligat a guardar silenci per no posar en perill l'exclusiva. 

«Ho haurien mantingut en silenci per preservar el reportatge i per no rebentar una altra possible exclusiva», han comentat en aquesta emissora de ràdio.

Per la seva banda, la revista Semana ha volgut comprovar si aquesta informació és certa o no, i per això han decidit posar-se en contacte amb la mateixa Esther Doña. Però, per sorpresa seva, la socialité ha optat per no atendre les trucades ni els missatges.

Tamara Falcó sabia que ja ho tenien tot preparat

Tamara Falcó no es pot creure que, després de tenir-ho tot pensat per al dia més especial de les seves vides, Esther Doña i Santiago Pedraz hagin decidit tallar la seva relació només uns dies després de pregonar el compromís als quatre vents.

Primer pla d'Esther Doña
Esther Doña podria haver avançat Tamara Falcó en els seus plans de boda | GTRES

Durant el seu reportatge per a ¡Hola!, la parella va assegurar que, tot i que encara no havien pensat en una data exacta per a la celebració, tenien molt clar que no volien allargar l'espera. «Ens agradaria que no passés gaire temps».

«Serà l'any que ve, ja que aquest any no tenim temps per organitzar-ho tot. Ens encantaria que fos a principis d'estiu. L'únic que tenim clar és que la idea és celebrar el casament a Madrid per la proximitat de la majoria dels convidats».