Fotomuntatge Daniel Wozza i Andrea Janeiro

Daniel, el xicot d'Andrea Janeiro, explica el motiu pel qual no es parla amb Miguel

Les espurnes han saltat a la família

Andrea Janeiro continua sent tot un enigma per als mitjans de comunicació. Des que va complir la majoria d'edat tenia molt clar que no volia formar part de la faràndula rosa. Per això, sempre s'amaga de les càmeres i no ha fet mai cap declaració.

Tot i això, malgrat el seu silenci sepulcral, hi ha una cosa que Andrea no pot evitar: ser el centre d'atenció. Ser la filla de Belén Esteban crea molta curiositat i més encara quan es rumoreja sobre la seva mala relació amb Miguel Marcos. Pel que sembla, ha estat el xicot de la jove, Daniel Wozza, el que ho ha explicat tot. Sembla que a la casa de la col·laboradora de Sálvame la situació no està tan bé com s'explica pels passadissos de Telecinco.

Andrea Janeiro comença a estar farta

Belén Esteban està molt orgullosa de la seva petita. Andrea s'ha graduat al Regne Unit i ha acabat la carrera de comunicació audiovisual amb molt bones notes. Si bé no es coneix encara quin camí prendrà ara la jove, la veritat és que la col·laboradora en presumeix. Ser de les poques filles de famosos que no formen part de la televisió és una cosa que a la de Paracuellos l'entusiasma. A Andrea el que li agrada és estar darrere de les càmeres i compleix els seus desitjos rigorosament.

Andrea Janeiro i Belén Esteban
Andrea Janeiro vol mantenir l'anonimat a la seva vida | Cedida

Ni tan sols els rumors sobre la seva relació sentimental han fet que Andrea Janeiro salti. Actualment manté una relació amb un jove britànic. El seu nom és Daniel Wozza i, encara que al principi de la relació la va fer grossa publicant-la, ara la respecta al cent per cent.

Tot i això, en les últimes hores el jove s'ha vist embolicat en una baralla al confirmar que entre Andrea i el marit de la seva mare no tenen bona relació.

Andrea i Miguel, enfadats

Sempre s'ha parlat de la bona relació que Miguel Marcos manté amb Andrea Janeiro. Des que el conductor d'ambulàncies va començar a sortir amb Belén, tot va anar vent a popa. Andrea va veure en ell una figura paterna que mai va tenir, i això el va guanyar.

Tot i això, amb el pas de temps Andrea s'ha adonat d'una cosa que no li agrada gens. Miguel sempre ha defensat l'anonimat, no li agrada ser el centre de les càmeres. Fins ara, perquè, des de fa un temps, el conductor d'ambulàncies ho dona tot en xarxes socials.

I no només parlem de les fotografies que Belén Esteban penja al compte d'Instagram gaudint de les vacances d'estiu a Tenerife. Ha estat ell mateix qui ha publicat textos i imatges que no han fet cap gràcia a Andrea.

Fotomuntatge de Miguel Marcos i Andrea Janeiro
La relació entre Andrea Janeiro i Miguel Marcos ha trontollat en els últims dies | CatalunyaDiari

Així ho descriu el mateix xicot de la jove que, tot i no voler saber res dels mitjans, ho ha explicat tot. Pel que sembla, la gota que va fer vessar el got va ser el missatge que Miguel va dedicar a Belén després del seu retorn als platós.

«Vull dedicar-te unes paraules a tu, que sempre m'has donat suport en qualsevol aspecte de la meva vida. En aquests moments tan difícils que estàs travessant sempre he estat, estic i seré al teu costat. Ets el pilar fonamental de la meva vida», va expressar Miguel al compte d'Instagram.

A Belén això li va agradar tant que es va posar a plorar en ple directe. Tot i això, la seva filla no estava d'acord que Miguel sortís del seu anonimat. El motiu no és cap altre que el fet que es pogués alterar la vida anònima que ella porta ara.