Primer pla de Nacho Palau

Els fills de Nacho Palau reben l'altre diagnòstic i assumeixen que ha acabat malament

Nacho Palau compta amb el suport del pare dels nens

Nacho Palau ha estat més de 20 anys en silenci, però va trencar amb Miguel Bosé i es va adonar que només tenia una opció. Van tenir quatre fills junts, dos es van quedar amb ell després de la separació i els altres dos van marxar amb el cantant. Aleshores, va començar una batalla legal que encara no s'ha acabat, però que ja està molt més calmada.

Nacho Palau va emetre un comunicat per anunciar una notícia força preocupant: ha de lluitar contra un càncer de pulmó molt delicat. Segons les darreres informacions, s'ha posat a les mans dels millors especialistes i el tractament ha funcionat. Encara ha de recórrer un llarg camí, però és optimista i sap que ho superarà més aviat que tard.

Nacho sap que la família ara té un altre motiu per estar preocupada: la salut de Miguel no és bona i ha de ser operat. Anava a fer una gira per promocionar el seu segon llibre i ha hagut de fer una parada per recuperar-se. Els fills de l'artista ja han rebut el diagnòstic i han assumit que el projecte acabarà de mala manera.

Nacho s'ha ficat el públic a la butxaca i la seva participació a Supervivientes l'ha convertit en una gran estrella. No obstant això, Bosé no compta amb l'afecte dels espectadors i la promoció del seu primer llibre va ser força complicada. Pensava arreglar tots els errors amb la segona publicació, però no ho podrà fer perquè l'han d'operar.

Primer pla de Miguel Bosé
Nacho Palau sap què ha passat. | Europa Press

Palau va rebre un missatge molt afectuós de la seva exparella quan va anunciar que tenia càncer, així que no seria estrany que hagi fet el mateix. Potser s'hi ha posat en contacte per preocupar-se pel seu estat, que sembla empitjorar per moments. Ha de ser intervingut d'urgència per solucionar una hèrnia discal que li està generant molts dolors.

Nacho Palau està molt preocupat

Nacho sap que els nens estan en bones mans, mentre ell es recupera, la seva mare s'està encarregant de tenir-ne cura. El problema és que ella acaba de sortir d'una malaltia semblant i també necessita descansar: aquí entra Miguel Bosé. L'artista tenia la missió de cuidar les criatures i ara ha d'estar ingressat durant un temps.

Palau compta amb l'ajuda d'una persona que s'ha convertit en algú indispensable: el seu xicot Christian. Segons ha sortit publicat, la parella està millor que mai, aquest obstacle només ha servit perquè refermin el seu amor. L'escultor parla d'ell amb molt d'afecte i assegura que sense la seva ajuda no podria haver fet cap pas endavant.

Foto de Nacho Palau
Nacho Palau està ben acompanyat. | Instagram @nachopalau

El fill de Lucía Bosé va anunciar que estava escrivint un llibre que era fonamental per entendre la seva carrera. Historias secretas de mis mejores canciones ha arribat a les llibreries per convertir-se en el producte més venut, però no tindrà promoció. El cantant té una hèrnia discal que no el deixa viure tranquil i els metges volen operar-lo com més aviat millor.

Nacho Palau sempre està disposat a ajudar

Nacho es va esforçar molt per no arribar als tribunals i no ho va aconseguir, no va aconseguir signar un pacte amistós de separació. Durant tot aquest temps, Miguel ha estat centrat en els seus projectes professionals i ara sabem que han acabat de mala manera. Els seus fills són conscients que el llibre no tindrà gaire repercussió, ja que no comptarà amb prou publicitat.

Palau s'ha apartat del focus mediàtic, no li interessa cridar l'atenció perquè només hi ha una cosa important per a ell. Vol evitar el patiment de la família i sap que, si està exposat, ha d'acceptar certs comentaris. També és cert que la major part del públic és al seu costat, tothom sap que és un home honrat i directe.