Primer pla de Bertín Osborne mig somrient.

Els fills petits de Bertín Osborne ja saben que la notícia del seu pare és veritat

El cantant té infinitat de negocis per si algun dia es retira de l'ull públic

Bertín Osborne és un dels grans artistes del nostre país que continua triomfant malgrat els anys. La veritat és que, des que va estrenar el seu propi programa a Telecinco, Mi casa es la tuya, s'ha centrat, sobretot, en la seva faceta als mitjans de comunicació.

Això sí, no ha oblidat mai la seva professió com a cantant. Justament aquest any, amb motiu del seu 40è aniversari dedicant-se al món de la música, ha volgut celebrar aquest gran esdeveniment oferint una petita gira per tot Espanya.

Així mateix, aquest projecte l'ha estat compaginant amb altres que ha anat exercint al llarg dels anys. Uns compromisos dels quals ningú en sabia res i que, ara, han sorprès tots els mitjans.

Els nombrosos negocis de Bertín Osborne

No hi ha dubte que Bertín Osborne està fet tot una capsa de sorpreses. La veritat és que des que es va centrar en menor mesura en la seva professió com a cantant, a l'artista no li ha anat gens malament la faceta a la petita pantalla.

Tot i que exerceix com a presentador des dels anys 90, la veritat és que ha aconseguit mantenir aquest èxit fins a l'actualitat. Així mateix, el pare d'Eugenia Osborne compta amb diversos formats actualment. Entre ells, Mi casa es la tuya i El show de Bertín.

Primer pla de Bertín Osborne
Bertín Osborne té diverses empreses amb les quals es podria mantenir si decidís deixar els escenaris | GTRES

D'altra banda, no només s'ocupa de la seva tasca a la televisió, sinó que també està plenament centrat en la fundació que té juntament amb la seva exdona, Fabiola Martínez. L'organització,  presidida per la veneçolana, és un referent per a totes les famílies que tenen una persona propera amb discapacitat.

A més d'aquest projecte, Bertín Osborne compta amb altres projectes que l'ajuden també a mantenir la seva economia a la superfície. El cantant té diversos negocis dins del sector de l'hostaleria, de manera que, si es volgués retirar del focus mediàtic, aquests comerços l'ajudarien a mantenir el seu estatus econòmic. També seria una altra de les tantes empreses que deixaria com a llegat els seus hereus.

Així mateix, cal recordar que, al principi, al cantant no li va anar tan bé com esperava dins aquest sector. Per això, va haver de tancar diversos bars i restaurants que no van aconseguir l'èxit anhelat.

Tot i això, el desembre passat, l'artista es va animar a intentar-ho una vegada més i va inaugurar La Coartada, situat a Sevilla. El local és a prop del canal d'Alfons XIII, una de les zones més emblemàtiques de la ciutat.

D'altra banda, de moment, el restaurant segueix dret i està donant els resultats que esperava obtenir el músic. A més, sens dubte, per a Bertín Osborne, de tots els comerços que ha obert, aquest podria ser el més especial de tots. I és que la seva filla, Alejandra Osborne, es va encarregar principalment de la decoració del local.

Primer pla de Bertín Osborne
Es revela un nou secret de Bertín Osborne | GTRES

Altres dels negocis que té el presentador és una empresa que organitza espectacles musicals. Sens dubte, aquest projecte també li ha fet guanyar molts diners perquè només el 2020, recordem que va ser l'any de la pandèmia, va aconseguir com a mínim un milió d'euros.

El 2021, el pare de Claudia Osborne va obrir dues empreses més, en aquesta ocasió, relacionades amb el sector del turisme. Així mateix, una s'ocupa de l'arrendament de finques turístiques i urbanes, mentre que l'altra se centra en la intermediació i l'assessorament d'instal·lacions petrolíferes.

Sens dubte, amb tots aquests projectes que té el cantant, només demostra, una vegada més, que és una persona polifacètica.

El nou negoci de Bertín Osborne

Lluny d'acabar amb la seva faceta com a empresari, ara, Bertín Osborne acaba d'adquirir un altre negoci que se suma a la llarga llista de les empreses que té el cantant. Fa unes quantes setmanes, saltava la notícia que el presentador serà la nova imatge d'una important empresa de menjars: la marca Rubio.

▶️ Vídeo del dia

Seguint la mateixa línia que Belén Esteban, ara, la cara del músic estarà estampada en bosses de patates fregides. La veritat és que no és la primera vegada que el pare d'Eugenia Osborne col·labora amb una marca de la indústria alimentària. Últimament, també ha estat cooperant amb la firma Pescanova, de la qual el cantant ha estat imatge en els seus anuncis.