Primer pla de Raquel Bollo seriosa

Els fills de Raquel Bollo mouen fitxa en saber que la seva mare podria anar a la presó

Raquel Bollo ha vist Alma i Manuel prendre mesures per evitar el pitjor

Raquel Bollo està travessant un moment realment complicat. En uns dies s'enfronta a un judici molt espinós en què, si és condemnada, pot acabar a la presó. Per aquest motiu, els seus fills grans, Manuel i Alma, han decidit prendre mesures per evitar que aquesta situació es pugui produir.

Raquel els ha vist acceptar una feina, potser amb l'objectiu de poder guanyar prou diners perquè ella no rebi una dura condemna. T'ho expliquem a continuació.

Raquel Bollo és a la corda fluixa

L'excol·laboradora de 'Sálvame' està vivint greus problemes econòmics. Aquests es remunten a l'any 2015, quan va perdre una demanda contra l'honor. Ella va portar el cas fins al Tribunal Suprem, però va fracassar a totes les instàncies i va ser condemnada a pagar els 30.000 € de les despeses.

En aquell moment, Raquel Bollo va intentar fraccionar el pagament perquè havia de sufragar un altre deute pendent, en aquest cas, amb Hisenda. Tot i això, es va rebutjar aquesta possibilitat de fraccionament i, des de llavors, no n'ha abonat la quantitat. Per això, la part que va guanyar aquell judici li ha posat una querella per no haver pagat.

El pròxim 12 de març Bollo, que ha presentat les proves pertinents per justificar la seva situació, s'enfrontarà al judici per aquest cas. Un cas de presumptes delictes d'insolvència punible, aixecament de béns i obstrucció a la justícia. De fet, la situació és tan greu que, si ella és condemnada, podria entrar a la presó.

Ara bé, malgrat les complicacions del moment, la sevillana ha intentat mostrar-se tranquil·la davant la premsa. Així, en ser preguntada per què està passant, ha dit: «Jo estic divinament».

Raquel Bollo veu els seus fills grans prendre mesures

La família de l'exdona de Chiquetete és el seu gran suport davant aquest dur tràngol que està afrontant. En efecte, els seus dos fills grans, Manuel i Alma, són els seus principals suports i aquests han decidit prendre mesures. Han acceptat el repte de ser concursants de 'Supervivientes' per tal d'aconseguir els diners amb què ajudar Raquel.

Bollo és conscient que els seus fills encara no han estat confirmats com a participants del 'reality'. Tanmateix, en les últimes hores se'ls ha fotografiat amb la resta de famosos que seran concursants de 'Supervivientes 2023': els han enxampat agafant l'avió que els portarà a Hondures.

Alma i Manu Cortés a l'aeroport
Els fills de Raquel han estat fotografiats a l'aeroport. | Europa Press

Raquel, que ja va formar part en una edició anterior d'aquest format, segurament haurà donat molts consells a Manuel i a Alma. Els dos joves han deixat enrere les seves vides i carreres durant uns mesos per viure aquesta experiència única. Sobretot, segons els rumors, ho fan per poder augmentar els seus comptes i, si cal, per ajudar la seva mare a pagar el deute i a evitar així la presó.

En les pròximes hores es podria confirmar la incorporació dels fills de Bollo al 'reality', però les fotografies esmentades han generat enrenou a les xarxes. I la veritat és que hi ha opinions per a tots els gustos.

D'una banda, hi ha els que pensen que no interessen: «Al noi, després d'allò que va passar amb els avortaments d'Aguasantas, el tinc enfilat i ella es veu bona noia, però insulsa» i «Quins ous tenen. Tot s'hi val per diners».

D'altra banda, hi ha els qui donen suport a la seva participació amb comentaris com aquests: «Els únics que m'agraden fins ara», «D'ells no se'n sap res i podrien agradar» i «Són els més frescos del càsting».

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!