Muntatge Rocío Flores amb David Flores Carrasco

Els fills de Rocío Carrasco tenen un nou bebè a la família

Si les coses se solucionen, David i Rocío podrien convertir-se de nou en germans grans

Marta Riesco ho està passant malament. La reportera televisiva no aixeca el cap des que va decidir posar fi a la seva relació amb l'ex de Rocío Carrasco en ple directe. Ara, es lamenta dels plans que tenien plegats i que ja no es podran complir.

Una decisió inesperada

Marta Riesco va decidir trencar amb Antonio David poques hores abans de la celebració del seu aniversari. La reportera de Telecinco no entenia per què la seva parella li estava fallant tant els últims dies. Per això, va optar per tallar amb ell a través d'un missatge televisiu, deixant sorpresos tots els presents al plató de 'Ya son las ocho'.

Marta Riesco posant
Marta Riesco va celebrar el seu 35è aniversari sense Antonio David Flores | GTRES

La comunicadora pensava oficialitzar la seva relació aquell mateix dia, però entre els plans de l'exmarit de Rocío Carrasco no entrava anar a la festa del 35è aniversari de la seva noia.

El pare de Rocío Flores no havia viatjat a Madrid per estar amb ella i això li va fer molt de mal. Això va ser la gota que va fer vessar el got i la periodista va explotar. De fet, no li ha volgut perdonar aquest gest lleig «per dignitat».

Imatge de Marta Riesco a Telecinco.
La situació és complicada per a la periodista | Telecinco

Els seus plans junts no s'han complert

Aquest cap de setmana, Marta no es quedava callada i va parlar alt i clar a 'Viva la vida'. La reportera va enviar un missatge a la seva exparella en què va deixar entreveure quins serien els seus plans futurs.

«No vull fer un circ de tot això», va assenyalar Marta Riesco a 'Viva la vida'. «Però després del lluny que hem arribat i tot el que hem lluitat pel nostre amor em faria molta pena que s'acabés d'aquesta manera», va afegir.

Foto d'Antonio David Flores, seriós.
Antonio David tenia plans importants amb la seva ex | GTRES

Marta Riesco està molt enfadada amb l'ex de Rociíto. «Per mi no tenia una excusa per faltar divendres. Hauria d'haver fet un cop sobre la taula i no el va donar», va dir a Telecinco.

▶️ Marta Riesco rompe con Antonio David en pleno directo

I per si amb tot això no n'hi hagués prou, la jove va anar més enllà. «Jo crec que pel que hem parlat Antonio David vol tornar a casar-se i tenir fills», va revelar deixant al descobert els plans de cara a un futur junts.

Llavors, la periodista no era l'única que volia el 'pack' complet, sinó que el seu ex també tenia els mateixos plans. De fet, junts ja havien parlat de casar-se i fins i tot tenir descendència.

Marta Riesco plorant en directe
Són moments complicats per a Marta Riesco | Mediaset

L'ex de Rocío Carrasco no li ha correspost com la reportera esperava

La periodista no entén com una persona que vol el mateix que ella ha preferit no apostar pel seu amor. Des que va començar ho van passar malament i ningú apostava per això. Malgrat tot, semblava que la ja exparella callaria moltes boques perquè el seu anava vent en popa.

Desafortunadament per a la Marta, tot havia de ser fruit de les aparences. I és que ella estava molt enamorada, però ell no ha estat capaç de correspondre-la.

Muntatge de fotos de David Flores Carrasco, Rocío Flores Carrasco i Marta Riesco
Encara no és tard perquè David i Rocío tinguin un nou nadó a la família | CatalunyaDiari

La veritat és que la jove no sap què passarà en un futur pròxim, però l'única cosa que té clara és que Antonio David Flores no tornarà amb Olga Moreno, o això vol creure. I és que també posava la mà al foc perquè el pare de Rocío i David Flores estaria al seu costat en el seu aniversari i no va ser així.

Qui sap si en uns dies, la ja exparella aconseguirà superar aquest gran sotrac i reprendrà els seus plans o, per contra, Rocío i David es quedaran sense germanet.