Primer pla de Rocío Carrasco amb cara de sorpresa

Els fills de Rocío Carrasco descobreixen que la seva mare no mentia

Rocío i David Flores no donen crèdit a l'últim pas que ha fet Rocío Carrasco

Rocío Carrasco torna a ser la protagonista de la premsa rosa. Després que s'emetés el seu primer documental, va ocupar les portades de totes les revistes. Tot i això, un canvi total en la direcció de Sálvame la va obligar a retirar-se de la primera fila.

Ara, la cosa ha tornat a canviar i Rocío Carrasco és el personatge estrella del cor. I tot per confirmar una cosa que farà parlar molt. Començant pels seus fills, Rocío i David Flores, que han descobert que Rocío Carrasco no havia mentit…

Rocío Carrasco hi torna amb els seus fills

Amb el primer documental que va protagonitzar Rocío Carrasco a Telecinco, l'opinió pública es va adonar de la veritable relació que mare i fills tenien. Tot i això, aquestes confessions tan íntimes per part de Rocío Carrasco no han servit perquè la relació millori. De fet, arran de Contar la verdad para seguir viva, la seva reconciliació es troba més lluny que mai.

David Flores ha estat a punt de demandar Rocío Carrasco després que aquesta fes servir informació compromesa d'ell en un plató de televisió. I Rocío Flores, fidel defensora del seu pare i d'Olga Moreno, no suporta la seva mare.

Però el temps tot ho cura, o almenys ajuda a posar les coses al seu lloc. És precisament el que ha passat amb Rocío Carrasco i els seus fills: aquests han descobert que la seva mare no havia mentit. De què parlem exactament?

Muntatge Rocío Carrasco amb els seus fills Rocío Flores i David Flores Carrasco
Els fills de Rocío Carrasco per fi descobreixen tota la veritat. | CatalunyaDiari
 

Rocío Carrasco no ha mentit

Va confirmar fa un parell de mesos que un segon documental estava en camí. No obstant això, mantenir-se allunyada durant un temps dels platós després del canvi de direcció de Sálvame no li va anar gaire bé.

Avui ja se sap que Rociíto protagonitzarà un nou documental i que posarà contra les cordes la família dels Mohedano. «Jo tinc moltes ganes de veure'l. Jo crec que al·lucinarem perquè s'han especulat moltes coses, però de realitat i de veritat n'hi ha hagut poca», explicaven al plató de Telecinco.

La data escollida per a l'estrena del documental serà el pròxim 17 de juny i els Flores ja preparen una ofensiva. Encara que sens dubte, els més afectats seran els Mohedano, ja que es donaran a conèixer detalls que mai abans s'havien vist a la televisió.

«Jo sempre he dit que Rocío Carrasco no explicarà res que afectés d'una manera lletja la intimitat de la seva mare. Ens assabentarem de coses, però d'Ortega Cano no crec que siguin coses importants. Sabrem per què aquesta relació no ha seguit endavant perquè evidentment amb Ortega hi va tenir relació després de la mort», explicaven a Sálvame.

Rocío i David Flores no donen crèdit

Després de com de malament ho van passar amb el primer documental, molts creuen que no seran capaços de veure el segon. Rocío Flores és col·laboradora de Ya son las ocho, per la qual cosa respondrà a les acusacions, com va fer amb el primer documental.

Tot i això, s'espera que David Flores no ho vegi, ja que no vol saber res de la televisió. Ja va passar amb Contar la verdad para seguir viva: van ser tals les declaracions de Rocío Carrasco que al jove el va afectar massa.

Muntatge amb fotos de David Flores Carrasco i Rocío Carrasco.
David Flores, el més afectat pel documental de Rocío Carrasco. | Gtres - Telecinco
 

Els detalls del nou documental de Rocío Carrasco

Tot i que s'esperava que els capítols s'emetessin en obert a Telecinco, tan sols seran els dos primers els que es puguin veure en aquesta cadena. La productora ha decidit que el millor és que aquest documental s'emeti a MiTele Plus, una plataforma de pagament a la qual només tenen accés els subscriptors.

A l'enuig dels Mohedano i els Flores s'uneix el d'una opinió pública que assegura s'ha sentit traïda per Telecinco. El que esperaven que fos una autèntica bomba televisiva s'ha acabat convertint en una gran mentida.