Fotomuntatge de Carmen Borrego i Paola Olmedo

Paola Olmedo amenaça amb el divorci per la seva sogra, Carmen Borrego

Paola Olmedo ha hagut de parar a la sogra Carmen

S'acosten corbes per a Carmen Borrego. La seva vida no és precisament una carretera recta des de fa ja força temps, però en aquests últims temps la situació ha empitjorat. El camí s'ha tornat sinuós i amb pendents força inclinats i la filla María Teresa Campos haurà de frenar.

Carmen acaba d'estrenar nora. Es tracta de Paola Olmedo. És una noia paraguaiana de 33 anys i mare de dos fills.

Després d'un any de festeig amb José María Almoguera, el fill de Carmen, s'han donat recentment el 'sí, vull', en un casament molt bonic. Carmen ha tingut un paper fonamental en el desenvolupament d'aquest, fins al punt que ella va negociar l'exclusiva de l'esdeveniment amb una coneguda revista.

A Sálvame es van encarregar de detallar tots els problemes, topades i impediments que hi va haver abans, durant i després del casament. Tanmateix, en allò que no s'ha fet especial incidència és en un detall essencial per entendre què pot passar a partir d'ara. I és que Informalia ha destapat la greu topada que ja hi ha hagut entre Carmen Borrego i Paola Olmedo després de l'enllaç

Paola Olmedo truca indignada Carmen Borrego per culpa d'un vídeo

Pocs dies després del casament, l'ensurt de Paola va ser monumental. Van aparèixer unes imatges seves en una clínica estètica punxant-se Botox i àcid hialurònic. Unes imatges privades que veien la llum sense el seu consentiment.

Paola Olmedo de perfil a la clínica estètica
Paola Olmedo es va fer diversos tractaments abans de casar-se | Instagram (@clinicasdiegodeleon)

Immediatament, Paola va trucar el seu marit per queixar-se d'allò. Corresponien al dia que ella i Carmen havien anat a la clínica de confiança de la col·laboradora televisiva a fer-se un tractament de bellesa, dies abans del casament.

Carmen no havia dit a Paola que era habitual que li fessin tractaments gratis o amb descompte, a canvi de publicar les imatges. La seva nora, molt enfadada, li va exigir que es retirés el vídeo que ella no havia autoritzat.

Segons fonts detallades per Informalia: «Paola li va fer saber a Carmen que això no anava amb ella, que ningú li havia dit que la seva foto s'utilitzaria per promocionar la clínica i que truqués al centre estètic perquè s'eliminessin aquestes imatges immediatament» .

Carmen, a Sálvame, ho va atribuir a un error, però el mal ja estava fet. El vídeo i les fotos han circulat per tots els mitjans i el perfil de la clínica va trigar uns dies a treure'l. També estaven molestos per les exigències de la Carme amb aquest tema.

Els dies previs al casament de Paola i José María, plens de discussions

L'esmentat mitjà també apunta que els dies previs al casament van ser força durs per a Paola. Ella és una noia amb caràcter, amb les idees clares i a qui no li agrada que la controlin.

Als nervis habituals per una celebració d'aquestes característiques, se suma que Carmen ho volia controlar tot i organitzar cada detall. Ella havia donat la cara per l'exclusiva i volia que tot estigués al gust de la revista.

Pel que sembla, hi va haver moments de molta tensió fins al punt que Paola i José María «van haver de  frenar-la». Carmen sí que va aconseguir que Paola es preparés a casa seva, un lloc «més adequat per a les fotos de la revista».

Per si tot això fos poc, la mare de Paola també va fer saber a Borrego que ella no havia autoritzat sortir a les fotos de la revista. Carmen va tornar a escudar-se en un error de comunicació, però el cert és que ja són moltes les topades entre elles.

No seria la primera vegada que una sogra massa implicada es carrega la relació del seu fill o filla. Aquí José María haurà d'intervenir entre la seva mare i la seva dona i posar els límits clars. En cas contrari, allò que va començar amb un conte de fades pot acabar en sonat divorci.