Rocío Carrasco amb un somriure

Els fills de Rocío Carrasco descobreixen com és la relació amb la seva altra família

Rocío Carrasco revela alguns detalls íntims

Rocío Carrasco va decidir fa uns anys distanciar-se dels seus dos fills. Durant tot aquest temps, ha comprovat com els dos joves es posicionaven del costat d'Antonio David. Tot i això, la filla de Jurado ha trobat consol en la seva altra família, com a ella li agrada anomenar-los.

L'empresària sembla disposada a seguir als mitjans i a aprofitar-ne el bon moment. Després d'oferir la seva versió a les dues temporades de la seva docusèrie se sent molt més alliberada. S'ha tret un gran pes de damunt que arrossegava fa molt de temps.

Rocío aposta ara per participar en un altre tipus de formats, més agradables. Es resisteix a quedar-se callada i encara hi té molt per aportar. Fa unes hores concedia la seva primera entrevista fora de Mediaset al pòdcast Menudo cuadro, on va voler mirar enrere i recordar capítols de la seva infància, amb gran protagonisme per als pares.

Es va pronunciar sobre la manera com encaixaven les males notícies. «La meva mare era com el xampany, saltava molt, però al cap de deu minuts no quedava ni una bombolla», va explicar. Tanmateix, Pedro era més tranquil quant al to, però més dur pel que fa als càstigs, va apuntar. Tot i això, sempre que té l'oportunitat parla meravelles de tots dos. En el seu discurs queda evident que els troba molt a faltar.

Imatge de Rocío Carrasco i María Teresa Campos a punt de fer-se una abraçada
María Teresa Campos és com una mare per a Rocío. | Europa Press

La dona de Fidel Albiac va voler recordar una de les persones més importants a la seva vida: la comunicadora que li va concedir la seva primera oportunitat laboral i amb la qual manté una relació especial encara avui dia. Es tracta de María Teresa Campos, que sempre ha estat al seu costat en els moments més complicats.

Rocío Carrasco assenyala que «per mi és algú imprescindible a la meva vida». Ha intentat envoltar-se sempre de gent fidel, que la respectés i li donés l'afecte. De fet, la presentadora i les seves filles van ser en tot moment molt properes a ella i les considera part de la seva família. Una cosa semblant es podria dir d'altres persones amb qui manté un tracte molt especial. «A la meva vida tinc persones que són imprescindibles: Teresa, Carlota, Anaís, Jorge…»,  recorda.

Va tenir paraules d'elogi per a Carlota Corredera, que ha estat una de les seves grans defensores als platós. Tanmateix, això li va costar el seu treball a Sálvame i li va passar factura a la seva carrera professional. Indica que «és algú imprescindible en la meva trajectòria de vida, en el meu aprenentatge, sanació, recuperació».

Al llarg dels darrers mesos ha ampliat el cercle d'amistats amb molta gent de Mediaset. De fet, sol quedar amb ells per dinar o sortir de nit.

Rocío Carrasci i Jorge Javier
Rocío Carrasco té noves amistats a Mediaset. | GTRES

Rocío Carrasco parla de la seva infància

Rocío Carrasco guarda molt bons records de la seva infància. No és habitual que parli sobre aquesta època de la seva vida, però en aquest pòdcast va voler fer-ho. Li van preguntar com havia assumit el fet de ser famosa des d'abans de néixer i ella va citar una anècdota que li va passar al Rocío:

«Jo tenia 8 anys. Estava Paco de Lucía, Camarón i la meva mare; i hi vaig pujar perquè estava avorrida». Va explicar entre rialles que «per mi no era especial, era normal».

Aclaria que havia estat conscient d'aquesta popularitat «a mesura que creixia». Va haver d'acostumar-se a ser perseguida pels fotògrafs a tota hora des que era una nena. Era la filla d'una de les cantants més importants del país i d'un gran boxejador.

Malgrat l'absència dels seus fills i de la família materna, Rocío Carrasco sempre ha estat molt ben acompanyada. Li encanta passar temps amb les Campos i els seus grans amics.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp