Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Manuel Carrasco amb Elena Huelva.

Manuel Carrasco revela els seus problemes pendents amb Elena Huelva

Manuel Carrasco es va quedar preocupat davant el vídeo de la influencer

Manuel Carrasco sempre ha sentit debilitat per Elena Huelva des que es coneixen. Van coincidir tots dos fa molt poc en un esdeveniment organitzat per Elle per recaptar fons en la lluita contra el càncer de mama. Allí, Manuel Carrasco li va voler dedicar Mujer de mil batallas a la influencer.

No sense abans, dir unes paraules: «Aquesta cançó la vaig escriure per aquest motiu, sé que és una cançó que acompanya molta gent en els moments durs. M'agradaria, aquesta nit tan especial, dedicar-la a la meva estimadíssima nena Elena Huelva. Hi ha que tirar endavant, que segur que sortirà tot bé», li va expressar el cantant mirant Elena.

Tot i això, on les coses semblaven anar una mica millor, ha estat Elena la que ha decidit publicar un vídeo al seu Instagram en què explica que la seva malaltia va empitjorar. «Tant de bo no haver hagut de fer aquest vídeo mai, però les coses no estan anant bé», va explicar la influencer iniciant el vídeo.

Elena Huelva va voler explicar la veritat i explicar que «m'han trobat més malaltia a la tràquea, que és molt perillós, com sabeu és per on respirem».

Manuel Carrasco, igual que van fer altres famosos i moltíssimes persones més, li va comentar el vídeo expressant el seu afecte per ella. «T'estimem la meva nena preciosa, les teves ganes ens van guanyar per sempre. No podem més que estimar-te, estimar-te i estimar-te», li va confessar Manuel Carrasco.

Manuel Carrasco segueix en plena promoció del seu nou disc però sempre tenint-la al cap

Des que es van conèixer, Manuel Carrasco sempre ha tingut molt bona amistat i sintonia. És per això que, encara que es troba en plena promoció del seu disc, encara se'n segueix recordant de la jove.

«El temps sempre m'ha donat la raó. Jo tinc clar que al públic no se li pot donar qualsevol cosa, li he de donar el millor de mi», va contestar Carrasco en una entrevista per al Huffington Post. El cantant ha lluitat i treballat de valent per treure aquest últim disc: «He intentat quedar-me a gust amb mi mateix amb cada feina».

Manuel Carrasco
Manuel Carrasco gaudeix de cadascun dels seus concerts com si fos el primer | EUROPA PRESS

Corzaón y flecha i fletxa és el seu novè disc que va sortir a la venda el 25 de novembre passat. «Avui és un dels dies més bonics de l'any per a mi», va confessar el mateix dia que va sortir a la venda.

«El cor és el cor de cadascú. I les fletxes serien la fletxa del pas del temps, la fletxa de la infància, de l'arrel, del meu origen, de l'amor, de la soledat... Hi ha moltes fletxes que travessen contínuament la vida», va explicar Manuel Carrasco davant el títol del seu nou treball.

Manuel Carrasco sempre dona el millor de si

Si hi ha una cosa que té clara el cantant és que sempre cadascú ha de donar el millor de si mateix. «Jo sempre he estat així. No perquè ara em vagi millor em prenc el meu temps, en el meu cas he tingut sempre cura per a això».

Manuel Carrasco
Concert de Manuel Carrasco a Sevilla on va congregar més de 74.000 persones | INSTAGRAM @MANUELCARRASCO_

I encara que el camí sembla senzill, la veritat és que no ho ha estat... Manuel Carrasco va aconseguir congregar en un mateix concert més de 74.000 persones a La Cartuja, Sevilla, però no va ser fàcil. «Per arribar-hi he hagut de fer molts petits passos, m'he aixecat, he caigut, m'he tornat a aixecar...»

«De totes maneres, en un concert com el de Sevilla, t'adones que hi ha un ampli ventall d'edats que et segueix. I això fa arribar a la conclusió que la música que faig no depèn d'una moda i que diferents generacions són capaces de connectar amb les mateixes cançons».