Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de José Ortega Cano mig somrient.

El fill d'Ortega Cano confirma les sospites sobre el nou xicot

Ana María Aldón podria haver refet la seva vida

José Ortega Cano no podia sortir de la seva sorpresa. I és que, els rumors que li havien arribat al seu fill sobre un possible festeig d'Ana María Aldón van començar a cobrar força les darreres hores. Per això, la dissenyadora va voler aclarir tots els detalls sobre la seva nova vida.

Ana María Aldón sembla disposada a començar de zero lluny del torero. De moment, els primers passos ja els ha fet marxant de casa. Al programa Fiesta, en què col·labora, va confirmar que ja comptava amb les claus del seu nou habitatge.

Així mateix, Ortega Cano va presenciar com vinculaven Ana María amb un alt directiu de Mediaset, cosa que va poder agafar per sorpresa al mestre. En qualsevol cas, la col·laboradora va voler desmentir-ho amb rotunditat: «No és cert».

No obstant això, Ana María no es va quedar conforme amb aquest aclariment i va revelar que no només no tenia un idil·li amb aquest misteriós home, sinó que tampoc hi havia ningú a la seva vida que l'il·lusionés en aquests instants, «ni de dalt ni de baix».

Però ja se sap que quan el riu sona, aigua hi porta. En aquest cas, els tertulians del programa van començar a fer broma sobre la identitat d'aquest possible directiu. Però abans que l'assumpte se'ls anés de les mans, perquè era massa controvertit, la presentadora es va veure obligada a tallar la conversa.

«A més d'atractiu és molt maco, però ho deixarem perquè té parella», concloïa, perquè no volien aprofundir gaire en aquest assumpte. Hi havia un cap implicat en aquesta història i no li faria gens de gràcia que se'n parlés.

José Ortega Cano
Ana María Aldón vol oblidar Ortega Cano | GTRES

Per tant, Ana María descartava que tingués alguna cosa especial amb aquesta persona. Encara que això sí, tampoc tancava les portes a l'amor.

Ortega Cano s'assabenta de nous detalls sobre Ana María Aldón

Ortega Cano es va assabentar a través de la televisió que Ana María estaria disposada a conèixer una nova parella. «És clar que tinc ganes d'il·lusionar-me», indicava. A partir d'ara comença una nova etapa per a ella i es troba amb forces per enamorar-se de nou.

Té 45 anys i sent la necessitat de recuperar el temps perdut al costat del torero. De moment, mentre espera que aparegui un home a la seva vida, s'haurà de conformar a estrenar casa. Per exemple, ja feia uns quants mesos que buscava un lloc que s'ajustés a les seves necessitats.

El matrimoni amb Ortega Cano ja forma part del passat després de més de 10 anys junts. Durant molts mesos es va especular amb aquesta ruptura, sobretot per les declaracions que anava fent Ana María pels platós. Finalment van decidir separar de manera cordial els seus camins.

Imatge d'Ana María Aldón, José Ortega Cano i el seu fill passejant pel carrer
Ana María Aldón i Ortega Cano han arribat a un acord ràpid| Europa Press

Entre ells hi continua havent comunicació, sobretot pensant en el benestar del fill de tots dos. Faran tot el possible perquè continuï portant una vida el més normal possible, sense que trobi a faltar cap dels seus progenitors.

Ortega Cano passarà una manutenció a Ana María Aldón

Ortega Cano ha intentat posar les coses senzilles perquè s'arribés a un acord ràpid amb Ana María Aldón. De fet, aquest dissabte es van donar a conèixer al Deluxe els punts del conveni regulador del divorci que hauran de ratificar davant un jutge.

Segons sembla, tots dos han pactat una sèrie de condicions amb què estan satisfets. Tindran la custòdia compartida del fill per setmanes i el torero abonarà una manutenció de 1.000 euros mensuals. Alhora, les despeses extraordinàries s'afrontaran de manera compartida.

Però la lletra petita amaga molts detalls més. I aquesta és que el torero es va comprometre a fer front a les despeses d'educació del menor fins i tot després de mort. Ana María Aldón, a més a més, renunciava a la pensió compensatòria pels anys en què va deixar la feina per dedicar-se a la cura del nen.

Per la seva banda, Ortega Cano també inicia una nova vida. De moment ho farà al costat de la seva filla Gloria Camila, que ha estat el seu gran suport en els darrers temps.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp