Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la princesa Elionor somrient

Elionor confirma que a Barcelona no se l'estimen com ella voldria: «Letícia, d'acord»

La premsa gossip no s'atura i explica que Elionor té un altre objectiu: hauria passat pàgina amb Gavi, el futbolista del Barça que la té enamorada

Elionor no perd el temps. Després de trencar la seva relació amb el seu xicot fa uns mesos, sembla que ja hauria trobat consol en un altre jove: Gavi, el futbolista del Barça.

En els últims dies es va especular amb la possibilitat que sentís alguna cosa especial pel futbolista del club blaugrana. De fet, va ser la xafarderia més comentada durant la concentració de la Selecció espanyola a Qatar. No obstant això, la princesa ja té al punt de mira un altre jove.

L'objectiu Gavi s'allunya

Elionor va estar el darrer mes d'abril a Espanya amb un company de l'internat. Es tractava d'un noi alt, ros i de cabells arrissats que tenia doble nacionalitat, estatunidenca i brasilera. Semblava que la història entre ells anava molt de debò. Així ho demostrava el fet que el portés a Madrid per gaudir de les vacances de Setmana Santa. Fins i tot la va acompanyar a la festa d'aniversari de la seva àvia Paloma Rocasolano.

A més a més, alguns mitjans van assenyalar que a l'estiu també haurien tingut una trobada durant les vacances de la família reial en una destinació desconeguda i que podria haver estat l'última vegada que es veiessin en persona. El mes de setembre ella retornava a l'internat de Gal·les per finalitzar el Batxillerat, mentre que ell començava la universitat, possiblement, lluny de l'hereva.

Tanmateix, sembla que la princesa ja ha deixat d'estar enamorada del futbolista del club català i ara s'ha fixat en el germà d'una amiga. Es tractaria d'un jove anglès que estudia una carrera universitària a Oxford o Cambridge, va revelar Pilar Eyre al seu canal de Youtube. De moment s'estarien coneixent i només han intercanviat correspondència i fotos fa unes quantes setmanes.

Pablo Gavi
Elionor ha aconseguit oblidar-se del jugador blaugrana. | INSTAGRAM @PABLOGAVI

Elionor té «una relació romàntica», va destacar la periodista experta en la casa reial. Sospita que si aquest amor aconsegueix consolidar-se en el temps, no seria estrany veure'l al nostre país en molt poc temps.

Explica que el més lògic és que sigui aquest jove el que vingui a Espanya, sobretot, «perquè és molt difícil que ella pugui anar a casa dels amics». Sempre l'acompanya un grup de seguretat molt ampli: sol portar-hi «dos cotxes de seguretat, no sé si 10 o 12 escortes», indica Eyre.

Elionor no tanca les portes a un nou amor. Pel que sembla, la reina hi està d'acord i diu que «és partidària de les relacions prematrimonials, perquè això pesa molt en el matrimoni». És conscient que per trobar l'home adequat haurà de conèixer molts nois i sempre s'adquireixen experiències i coneixements amb aquestes relacions.

El novio de Leonor

A Zarzuela tenen clar que qualsevol jove que s'interessi per la princesa ha de visitar el palau: han de conèixer-lo en profunditat i donar-ne el vistiplau.

Elionor té problemes amb les relacions

Elionor té seriosos problemes per aconseguir una relació estable. Sap que el pas per l'internat de Gal·les compta amb data de caducitat. El pròxim mes de juny finalitzarà la seva etapa allà i n'haurà d'iniciar una de nova, possiblement a l'estranger, on continuarà amb la seva formació.

L'anterior noi amb qui s'havia il·lusionat se'n va allunyar per iniciar els estudis a la universitat. La distància suposava un contratemps seriós per continuar amb aquesta història d'amor i van pensar que el més convenient era separar-se.

Ara, després de la decepció amb el futbolista del Barça, comença a fer els primers passos per conèixer el germà de la seva amiga. Potser ja està pensant en el futur i en el pròxim curs. No descarta anar-se'n a una universitat britànica.

Elionor es troba molt a gust fora d'Espanya, sobretot perquè no té tanta pressió mediàtica. A més, allà està aconseguint madurar molt.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp