Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Emma García

Emma García no pot amagar que s'ha beneficiat amb la infidelitat

El programa d'Emma García és testimoni d'una de les infidelitats del moment

El programa d'Emma García, Fiesta, s'ha convertit en el focus que atrau totes les mirades després de la coneguda infidelitat de Jorge Pérez. El col·laborador hauria enganyat la seva dona amb Alba Carrillo, mentre que Emma García no perd el temps i guanya diners amb això.

La presentadora de Fiesta no pensava que el programa on ella treballa tindria tanta audiència per una infidelitat. Però bé, això és el menys important, perquè és evident que se n'està beneficiant. El 'tonteig' entre Alba i Jorge ha anat més enllà i això està fent que hi hagi moltes informacions sobre aquest tema.

I si us pregunteu de quin costat està Emma García en tot això, la veritat és que és una qüestió molt fàcil de respondre. La presentadora ha deixat ben clar que ella no culpa Alba Carrillo, ja que «ella és lliure i pot fer el que vulgui».

Ara ja entra el judici de cadascun per considerar si tots dos són culpables o només la responsabilitat la té Jorge Pérez. Però qui segur que no té dubtes sobre qui és el culpable és la dona de Jorge.

Foto d'Emma García entrevistant Sandra Barneda a 'Fiesta'.
El programa d'Emma García va molt bé. | TELECINCO
 

El missatge d'Emma García

La presentadora no ha perdut el temps per expressar la seva opinió sobre tot el drama mediàtic del programa. I encara que alguns esperaven que es mostrés més empàtica amb Jorge, la veritat és que està passant gairebé tot el contrari.

Emma ha parlat i sembla que aposta sense dubtar-ho per donar suport a Alba, que també té una posició difícil dins del tema. La presentadora ha aprofitat per enviar-li un missatge quan estava absent.

«Vull enviar un petó molt fort a Alba també. Tan sentida com és, a veure si es creurà que no la tenim en els nostres pensaments. És el que passa en aquests casos».

A més, la presentadora afegia que «Alba és lliure i pot fer el que vulgui. Que ningú responsabilitzi Alba, per favor. Ho demano si us plau, no entrem en aquesta història perquè em faria molt de mal».

D'aquesta manera, Emma García se solidaritza amb la postura d'Alba, com amb la de Jorge. Tots dos han deixat clar que ella no ha de retre comptes a ningú, per la qual cosa no ha fet res de dolent.

Foto d'Emma García sortint del cotxe mentre parla per telèfon.
Emma García ha preferit mantenir-se neutral amb el tema de la infidelitat. | GTRES
 

De quina banda està Emma García?

Abans dèiem que Emma no dubtava a donar suport a Alba Carrillo, però tampoc no ha deixat de banda el seu company Jorge Pérez. Segurament la presentadora no vol més embolics al seu programa i, finalment, ha optat per una posició neutra.

Així i tot, Emma García ha intentat donar els millors consells al matrimoni que està a punt de trencar-se per la infidelitat. Ella és conscient que el seu company Jorge ho està passant malament i, per això, ha intentat posar-se a la seva pell.

«En les relacions que funcionen bé, es passa per diferents moments, es cometen errors... Si l'equip està bé, val la pena i això us ajudarà i us enfortirà», declarava Emma García en un dels programes.

A més, afegia també unes paraules cap a la dona de Jorge, Alicia Peña. «Digues-li a la teva dona que marxi de les xarxes. Que ningú us digui el que heu de fer, que ella pensi i faci el que vulgui».