Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Carrasco

Rocío Carrasco destapa les intencions d'Antonio David amb Telecinco

Rocío Carrasco ja sap què pretén Antonio David Flores

Des que va protagonitzar la seva primera docu-sèrie, Rocío, contar a verdad para seguir viva, Rocío Carrasco es troba al punt de mira mediàtic. Tanmateix, posteriorment va sorgir la segona part de la mateixa producció, anomenada En el nombre de Rocío.

A la primera temporada, la filla de Rocío Jurado va explicar les penes i els maltractaments que va estar patint durant el temps que va estar casada amb Antonio David Flores.

Tot i això, no només mentre va estar casada amb ell va tenir problemes amb el seu exmarit i els fills. Després del divorci, ella va començar una relació amb Fidel Albiac, on els problemes amb els seus fills van empitjorar.

D'altra banda, durant la segona temporada, Rociíto es va enfocar a l'altre costat de la família: Rocío Jurado, Pedro Carrasco i l'exdona de Pedro.

La sortida de l'exmarit de Rocío Carrasco de Telecinco

A la primera temporada de la docu-sèrie, Rocío narrava fet per fet tota la seva història entre el seu exmarit, Antonio David Flores, i els seus fills Rocío i David Flores.

I és que la mare de la 'influencer' va acusar l'exguàrdia civil de maltractaments físics i psicològics durant tot el temps que van estar casats i posteriorment mentre s'estaven divorciant i després del divorci.

La presentadora rebia amenaces constants pel seu exmarit amb treure-li els seus fills o fer que tots dos l'odiessin, demostrant la manca de relació que té Rocío Carrasco amb els seus fills.

Després de tot l'enrenou que hi va haver amb la sèrie de la mare de Rocío Flores, Telecincova decidir prescindir d'Antonio David Flores perquè no comencés un boicot contra la cadena per permetre que hi hagi maltractadors, com va passar a Gran Hermano quan es van filtrar els vídeos de la violació de Carlota Prado.

No és la primera vegada que l'exmarit de Rocío Carrasco està allunyat de la televisió, ja que anys enrere, abans de l'emissió de la docu-sèrie, Antonio David va tenir problemes amb la justícia.

Sí, perquè l'exguàrdia civil va ser denunciat per la seva exdona per maltractaments, judici en què finalment va sortir absolt. Després va tornar a la televisió en gran, participant en GH VIP.

Fotomuntatge d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco
Telecinco va fer fora l'exmarit de Rocío Carrasco després de denunciar-lo públicament en la seva docu-sèrie | Catalunya Diari

La tornada d'Antonio David Flores a Telecinco

Després que la cadena de televisió decidís acomiadar l'exmarit d'Olga Moreno, Antonio David Flores es va centrar al canal de Youtube, on treballa de periodista i ell mateix puja les notícies. A més, sembla que la feina de 'youtuber' no li va gens malament perquè la seva situació econòmica continua sent estable.

Però aquests no són els únics canvis que hi ha hagut des de la sortida de Telecinco, ja que l'exmarit de Rocío Carrasco va trencar la seva relació amb Olga Moreno. I és que l'excol·laborador va començar a parlar-li de separació a l'empresària després de sortir de Supervivientes.

Olga Moreno i Antonio David Flores pel carrer
Antonio David Flores i Olga Moreno van acabar la relació l'agost de l'any passat | GTRES

Als mesos d'estar separats, la revista Lecturas va donar l'exclusiva que Antonio David Flores havia començat una relació amb Marta Riesco. Després d'aquesta bomba la periodista va decidir confirmar com estan d'enamorats tots dos.

Malgrat els alts i baixos que ha patit la relació com una ruptura temporal, la periodista pot ser una ajuda per a la tornada als platós d'Antonio David Flores. Per exemple, l'altre dia la periodista va haver d'anar a la famosa festa de Nadal organitzada per la productora Unicorn que va generar molt d'enrenou.

I per poder anar a aquella festa, Antonio David Flores va haver de portar-la amb cotxe fins a la reunió. Després que la col·laboradora de Fiesta baixés del cotxe, ell se'n va anar. Podria ser aquest el primer pas de l'exmarit de Rocío Carrasco per tornar a Telecinco?