Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Sonsoles Ónega somrient.

Sonsoles Ónega torna a estar soltera: el motiu real de la seva ruptura

Sonsoles ho deixa amb César Vidal per a sorpresa de molts

Sonsoles Ónega està vivint un moment professional envejable després que, després de 15 anys a Telecinco, decidís canviar de rumb. Va acceptar la proposta d'Antena 3 per conduir un nou programa a les tardes de la cadena d'Atresmedia.

La veritat és que Sonsoles Ónega se la veia molt feliç amb aquest nou repte que li havien posat damunt la taula. I en aquests primers mesos portant les regnes de Y ahora Sonsoles, el programa ha funcionat i els seus caps estan contents amb les evolucions de la periodista.

Al terreny professional, Sonsoles Ónega està feliç de la vida. Però sembla que darrere de la seva felicitat ja no hi ha un home que l'ha acompanyat aquests darrers temps en aquest camí per la vida. I no és cap altre que l'arquitecte César Vidal.

Sonsoles Ónega es queda soltera després de deixar-ho amb la seva parella

I és que, segons ha pogut saber el digital Informalia, Sonsoles Ónega i Vidal haurien trencat la seva relació fa poc temps després de gairebé dos anys junts.

Sonsoles Ónega
La comunicadora ja no està aparellada amb l'arquitecte | GTRES

Semblava que la relació entre Sonsoles i l'arquitecte esmentat era idíl·lica i que anava vent en popa, però res més lluny de la realitat.

Ónega i la seva ja exparella, segons aquest portal, no van conviure mai junts en aquest període que han viscut des que comencessin a sortir a principis del 2021.

La presentadora d'Antena 3 va estar casada anteriorment amb Carlos Pardo, amb qui té dos fills en comú, Yago i Gonzalo.

Més concretament van ser 11 anys els que va compartir matrimoni amb ell, però a finals del 2019 l'amor s'acabava i Sonsoles es quedava soltera.

Sonsoles ja no comparteix la seva vida amb César Vidal

La filla de Fernando Ónega no va rebutjar mai parlar d'aquesta separació i va ser molt natural quan li van preguntar per ella. Això sí, la seva solteria es va acabar quan uns amics van presentar César Vidal. I sembla que fa un mes l'amor entre ells s'hauria acabat de mutu acord quan ningú no l'esperava.

Sonsoles Ónega i César Vidal
Sonsoles Ónega amb la seva ja exparella, César Vidal | GTRES

La primera ocasió en què vam veure la parella junts, va ser quan ella va fer els 45, va anar cap al maig de l'any passat en uns premis.

En aquest cas, es tractava del Premi Bombín de San Isidro i es van deixar veure. Així, aquesta confessava que era un moment plàcid a la seva vida i que estava feliç al costat d'aquest.

«Estic superrenamorada». «Porto un any amb ell, estem molt feliços i estem descobrint el món junts», va sostenir llavors. Mesos més tard, cap al setembre, també se'ls va veure passejant per la capital d'Espanya i la veritat és que poques vegades més se'ls ha vist fins a la ruptura.

Comença una nova vida per a la presentadora d'Antena 3

Cal apuntar que Cesar Vidal va ser un home clau per a ella en certs moments. I és que s'hi va recolzar fonamentalment quan va haver de prendre aquesta decisió de canviar de grup de comunicació l'estiu passat.

Tot i que els seus antics caps es van enfadar amb la presentadora, Vidal el va recolzar en tot moment i ella es va sentir molt reconfortada per això.

Captura de Sonsoles Ónega presentant el seu nou programa a Antena 3.
Sonsoles Ónega es refugia a la feina després de trencar amb el seu xicot | Atresmedia

En les últimes setmanes, malgrat haver trencat amb el seu xicot, a Sonsoles no se li ha notat gens aquest canvi en la seva vida sentimental. Ningú s'havia adonat que estava presentant cada dia amb el cor trist els programes de Y ahora Sonsoles .

Veurem si a l'espai que presenta cada tarda a les 19.00, ella mateixa és la protagonista d'aquesta ruptura que ha revelat fa unes hores un conegut digital.