Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Alba Carrillo amb un fons de fulles verdes

Alba Carrillo, desesperada per la demanda de Jorge Pérez

Alba Carrillo ha brotat després de conèixer-ne les intencions i una nova acusació

Alba Carrillo segueix patint les conseqüències del seu tonteig amb Jorge Pérez. Així, ha continuat rebent crítiques i ha conegut que ell té intenció de demanar-la. Però és que, a més, ha estat acusada per un company de feina de ser ella la que va filtrar tot el que va passar.

I això ha provocat que la madrilenya acabi explotant al plató. Està farta de ser la que s'està 'carregant-se le mort' quan ella està soltera i és ell qui ha comès una infidelitat.

Alba Carrillo serà demandada

L'ex de Fonsi Nieto ha hagut de suportar que se l'acusi de ser la que ha destrossat la família de Jorge i fins i tot de ser mala amiga amb ell. Aquestes acusacions l'han enfadat i també l'ha alterat saber que el secret que havia pactat de guardar amb aquell ha sortit a la llum. Ens estem referint que es van veure a casa de Marta López després de la festa en què van estar tontejant.

Farta de guardar-li les espatlles a Pérez i que aquest no hagi fet el mateix, ha acabat 'rebentant'. Per això ha explicat la veritat del que va passar la nit de cotxes. Ha confessat que a l'esmentada residència van acabar resolent la tensió sexual que existia entre ells des de fa temps.

Això ha provocat que el guàrdia civil i la seva dona hagin anunciat que es pensaran prendre mesures contra ella i contra Marta. I és que aquesta última, també ha revelat que ell va estar a casa seva.

Captura del petó entre Alba i Jorge a la festa de 'Unicorn'
Alba Carrillo ha sabut que Jorge Pérez està disposat a demanar-la després de revelar què va passar entre ells | MEDIASET

La situació ha provocat que Carrillo s'enfadi moltíssim, però no està preocupada per les suposades mesures judicials. Mesures davant de les quals l'exconcursant de GH també ha manifestat estar indiferent. Exactament a Sálvame ha dit sobre això: «No et tinc por».

Alba Carrillo, farta d'estar al punt de mira

L'ex de Feliciano López ha acudit al programa Fiesta aquest cap de setmana, al contrari que Jorge que ha rebutjat anar al lloc laboral. Allà, ella no ha tingut objeccions a carregar contra ell per la seva demanda i pel seu comportament durant aquests dies. I ho ha fet dient: «Ens ha estat deslleial tant la seva dona, Alicia Peña, com a mi».

«Jo el considerava el meu amic, però no ha tingut cap objecció a l'hora de traicionar-me. No ha tingut objecció a anar dient que era jo la que se li tirava al coll».

A això hi ha afegit: «Més enllà d'aquesta traïció, ha fet una estratègia amb la seva dona perquè la gent en tingui bona opinió. I perquè es posin en contra meu i deixar-me a mi com la culpable de l'assumpte. Tots dos s'han dedicat a trucar a companys de televisió per demanar-los que parlin malament de mi, això és una cosa que tinc confirmadíssim”.

«Alícia no és cap víctima. No pots anar fent un comunicat defensant la teva família i fer-me fora a mi el mort deixant-me de fresca i de buscona».

Alba Carrillo rep noves acusacions

El que ha passat ha deixat clar que té molt molesta Carrillo, però aquesta ha esclatat quan Aurelio Manzano l'ha acusat de dues coses. Primer, de ser ella qui va filtrar el que va passar amb Jorge. Segon, de trucar a periodistes perquè expliquin coses d'aquell.

Les paraules del col·laborador han provocat que Alba 'hagi esclatat'. S'ha aixecat del seu seient i molt enfadada ha etzibat: «Ja està bé de fer merda les persones i no dir les coses. Digues qui t'ha dit això, digues-ho si tens collons, ja està bé».

«Deixeu de protegir gent, que a mi em tireu tots als llops. No es pot tirar pedres a la gent i no donar la cara».

Imatge de Jorge Pérez
Alba Carrillo està dolguda per com ha actuat ell amb ella | GTRES

Tal ha estat la tensió que s'ha viscut a plató, que ha hagut d'intervenir Emma García per calmar la model, a qui li ha donat la raó. Tant és així que ha dit a Aureli que no pot acusar-la de filtrar els fets i no dir qui ha explicat això. És més, li ha exposat que no té sentit la seva teoria perquè és Carrillo l'única que està rebent coques per tot arreu.

En aquest punt, Manzano i Iván González han deixat anar una altra 'bomba'. Han dit que la mare d'Alba, Lucía Pariente, va ser la que va relatar els fets a Miguel Frigenti. Però, aquesta teoria ha quedat desmuntada del tot perquè els dos al·ludits ho han negat rotundament.

Després d'aclarir-se la situació, ha tornat a quedar a l'aire que el matrimoni Pérez-Peña pugui ser el responsable de tot. Pel que sembla, els venia bé la notorietat per augmentar el caché de la participació en un reality que estaven negociant. Reality que, segons les darreres informacions, ja haurien aconseguit signar.

El culebró de Mediaset continua.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp