Muntatge Rocío Flores amb David Flores Carrasco

El que li faltava als fills de Rociíto: podrien tornar als jutjats

Rocío i David Flores Carrasco s'enfronten un altre cop a una complicada situació

Rocío i David Flores Carrasco han crescut a l'ombra dels tribunals. Des que els pares van decidir separar-se, els nets de Rocío Jurado han estat testimonis d'una guerra judicial sense precedents.

Muntatge fotogràfic de Rocío i David Flores
Rocío i David Flores Carrasco | CatalunyaDiari

No en va, fins i tot ells mateixos van ser objecte d'alguna denúncia. Rocío va demandar la seva mare per agressions i David Flores Carrasco per impagament de la pensió alimentària. No cal dir que darrere de les dues demandes hi havia Antonio David en un intent de seguir destruint la vida de Rocío.

Ara, quan tots dos són més grans i fan la seva vida, el seu pare els torna a posar en una situació complicada. Bé, més que el seu pare, la parella d'aquest, Marta Riesco, que podria tornar a arrossegar els fills de Rocío als tribunals.

Rocío i el seu germà, David Flores Carrasco, un altre cop al mig del conflicte

Rocío Flores ja va confessar al plató de El programa de Ana Rosa que no està travessant el seu millor moment. El divorci del seu pare amb Olga Moreno va acabar totalment amb les il·lusions de la reconciliació familiar donant pas a nous conflictes.

Conflictes protagonitzats principalment pel seu pare i per Marta Riesco. Mentre que l'exguardia civil utilitza el seu canal de Youtube per desfogar-se, la seva parella explota als platós de televisió.

David Flores Carrasco, Rocío Flores i Marta Riesco
David Flores Carrasco i Rocío Flores estan al mig de la polèmica | CatalunyaDiari

I això que la periodista va expressar el seu desig de mantenir-se al marge i només centrar-se en la feina. Però li ha costat poc trencar el seu posicionament demostrant que està enterada de tot el que s'explica sobre ella a Telecinco.

En aquest sentit, Marta Riesco va treure tot el seu geni contra una de les cares més influents de Sálvame, Anabel Pantoja. A ella es va dirigir expressament anunciant-li que li ficaria una demanda per certs comentaris sobre ella.

Rocío Flores, plorant, a 'El programa de Ana Rosa'.
Rocío Flores vol quedar-se al marge, com el seu germà David Flores Carrasco | GTRES

Era només l'avantsala del que havia de venir. La parella d'Antonio David s'ha encoratjat i ha fet un cop sobre la taula dirigit al programa vespertí de Telecinco. «Jo sé què està fent aquest programa amb mi i amb gent que estimo», va afirmar.

Una clara referència als atacs que rep cada tarda la seva parella i la seva amiga Rocío Flores. Així doncs, Marta confia en la Justícia i així ho proclamava als quatre vents. Afirma que pensa posar una demanda per tot el que se n'està dient, malgrat que hi ha qui opina no ser una bona idea.

Les conseqüències del pla de Marta Riesco

Segons apunta Isabel Rábago, no només Anabel Pantoja estaria al focus de la periodista, sinó que pensa «demandar diversos companys de la cadena». No està d'acord amb el tracte que està rebent, ni tampoc amb l'assetjament de la premsa a Rocío Flores i Antonio David.

Així mateix, la seva idea de judicialitzar-ho tot podria portar la seva parella a comparèixer davant els tribunals. Un fet que no agradaria ni a Rocío Flores ni al seu germà David, cansats de ser testimonis de tants judicis.

Rábago considera que «Marta s'equivoca» amb la seva actitud i que hauria d'anar amb compte amb les demandes. «Una cosa és interposar-les i d'altres de molt diferents és guanyar-les», assenyala la periodista de Viva la vida .

Imatge de Marta Riesco a Telecinco.
Marta Riesco està disposada a tot per defensar-se | Telecinco

Per a ella, anar als tribunals és la darrera opció i aconsella «la calma i el silenci». Precisament el que li va demanar Rocío Flores al seu pare quan aquest es trobava davant les càmeres de Sálvame.

Clarament Rocío Flores no vol més problemes dels afegits i, molt menys, que sigui la nova parella del seu pare la que els provoqui.