Pablo i Juan Urdangarin

Pablo i Juan Urdangarin deixen de parlar amb el seu pare per la portada publicada

Juan Urdangarin i la resta de la família no entenen els comportaments d'Iñaki

Juan i Pablo Urdangarin se senten traïts pel seu pare. Sí, ja que recentment li havia fet arribar a la infanta el seu desig de reconciliació, però les darreres fotos publicades per '¡Hola!' tornen a deixar-lo a la palestra perquè s'hi pot comprovar que segueix al costat de la seva nova xicota.

Mentre Cristina aprofitava les vacances de la seva filla Irene per acostar-se fins a Barcelona, l'exjugador d'handbol tenia altres plans. Concretament, va ser enxampat en una cita amb Ainhoa Armentia. Els reporters gràfics els van sorprendre sortint del mateix lloc, encara que ho van fer per separat.

Això ha agafat per sorpresa Juan Urdangarin, que pensava que els seus pares tornarien a estar junts. Però aquestes imatges han vingut a confirmar també la informació que publica la revista 'Lecturas', on Pilar Eyre assegura que la infanta té molt clar el seu futur.

«No hi haurà ni reconciliació ni perdó», assenyala. Mai ha encaixat bé les imatges del seu marit amb una altra dona, i molt menys la manera com es va produir tot. I és que per a ella va suposar un gran disgust tot allò.

L'amor que sentia cap a l'home amb qui va estar casada tants anys s'ha acabat esfumant, així que la decisió de signar el divorci és irrevocable, recull la publicació. Al comunicat conjunt que va emetre el matrimoni afirmaven d'«interrompien la relació».

Muntatge d'Iñaki Urdangarin i el seu fill.
Juan Urdangarin no entén al seu pare | CatalunyaDiari

En aquesta nota, la infanta Cristina «volia anunciar el final del seu matrimoni, però Iñaki li va suplicar que només informessin que l'havien interromput». Aquesta decisió l'havia pres el dia que es van publicar les conegudes fotos de l'exduc de Palma amb la seva companya de treball.

«El dia que va esclatar l'escàndol, Cristina li va comunicar al seu pare la seva intenció de separar-se. Li va dir que ningú l'obligaria a fer-se enrere», afirma la periodista experta a la Casa Reial.

Per la seva banda, Pablo i Juan Urdangarin confiaven en la reconciliació. «Seria el normal», admetia el primer quan se li va preguntar una vegada. Però, era més un desig que no pas una realitat.

En tot moment van deixar a la seva mare la decisió d'escollir, d'escollir el que considerés més convenient per a tothom. A més, la germana del rei està convençuda que no ha fet res de dolent del qual s'hagi d'avergonyir i per això explica als seus amics que «jo no he fallat».

De la mateixa manera, aclareixen els motius pels quals encara porta l'anell de casada malgrat estar més allunyada que mai del seu marit. «Respecto la institució del matrimoni. Porto l'anell des de fa gairebé 25 anys i ho continuaré portant fins que em divorciï», confessava.

Insisteix que ella no ha fet res de dolent, motiu pel qual té la consciència tranquil·la. Així tot, sembla que la seva decisió és ferma i no canviarà d'opinió amb el pas dels dies.

Juan Urdangarin segueix amb atenció tot el que passa a casa seva

Encara que Juan Urdangarin resideix a Madrid, on intenta romandre en un segon pla, està pendent de tot el que passa a casa seva. Tant ell com els seus germans confiaven en el retrobament entre els seus pares. De fet, així ho va dir Pablo, però també l'advocat d'Iñaki, qui va parlar d'un "impàs", donant a entendre que tot s'arreglaria.

Iñaki Urdangarín.
Juan Urdangarin, assegut en una terrassa | Europa Press

En els darrers dies la família va tenir l'oportunitat de reunir-se a Barcelona, on la infanta va intentar reduir al màxim la seva presència pública. Només se la va veure amb l'actual jugador d'handbol, acudint al seu partit al Palau Blaugrana.

Les darreres imatges d'Iñaki han fet mal a Juan Urdangarin, ja que v sentir que l'havia enganyat, sobretot si era veritat que hauria intentat disculpar-se amb la seva mare per tornar-hi.