L'infanta Cristina fa un montatge amb els seus fills

La infanta Cristina fa un gir de 180 graus a la seva vida: els seus fills ja ho saben

La infanta Cristina ha pres una determinació important pel que fa a Iñaki Urdangarin

La infanta Cristina ha dit prou després de tot el que s'ha rumorejat sobre la seva vida. Després de moltes setmanes sense conèixer quina és l'opinió de Cristina sobre la polèmica d'Iñaki Urdangarin, per fi hem vist una mica de llum.

S'ha parlat molt d'una possible reconciliació entre Urdangarin i la filla del rei emèrit després de l'afer entre el seu encara marit i Ainhoa Armentia.

Rumors que feien pensar que el matrimoni podia donar-se una segona oportunitat. Tot després de patir un terratrèmol mediàtic des que esclatés la notícia amb aquelles fotos d'Iñaki i la comptable basca en una platja.

El cas és que avui ens aixequem amb una gran exclusiva de la revista Lecturas al voltant d'aquest assumpte que té en suspens a la família reial. Parlem d'un article signat per Pilar Eyre. En aquest, queda palès quina serà la decisió que prendrà la infanta Cristina pel que fa a un possible acostament al seu marit.

La infanta Cristina pren una determinació «irrevocable»

«No hi haurà ni reconciliació ni perdó». Segons ella, que Espanya sabés de l'afer de l'exduc de Palma li va provocar molta tristesa i posteriorment un enuig que ha estat definitiu.

Primer pla de la infanta Cristina amb mala cara
Cristina de Borbó fa mesos que pateix pel seu home | Europa Press
 

Han estat molts dies de passar-ho malament pel que estava veient als mitjans de comunicació i l'amor pel seu marit ha arribat al final.

És un punt d'inflexió que no té marxa enrere, o això deixa entreveure la publicació de Lecturas. Recordem que en el comunicat que el matrimoni va emetre revelant que interrompien la relació, la filla de l'emèrit va ser molt clara en la idea de separar-se.

«La infanta Cristina volia anunciar el final del seu matrimoni al comunicat. Però Iñaki li va suplicar que només informessin que havien interromput la seva relació», diu la revista.

Aquesta decisió l'hauria sospesat el dia que les fotos d'Urdangarin i Armentia van sortir públicament. «El dia que va esclatar l'escàndol, Cristina va comunicar al seu pare la intenció de separar-se. Li va dir que ningú l'obligaria a fer-se enrere».

«Jo no he fallat», sentencia Cristina

La infanta Cristina té clar que no ha fet res dolent ni s'ha de sentir malament, i així ho explica el seu cercle més proper a la premsa. «Jo no he fallat», recalca. La publicació d'aquest dimecres també revela perquè Cristina de Borbó segueix portant l'anell de casada.

La infanta Cristina i Iñaki Urdangarin durant un acte.
La relació de la infanta Cristina i Iñaki Urdangarin fa dos anys que estava trencada. | GTRES

«Respecto la institució del matrimoni, porto l'anell des de fa gairebé vint-i-cinc anys. I ho seguiré portant fins que em divorciï. Vull que el món sàpiga que jo no tinc res a avergonyir-me», pensa la filla de l'emèrit.

La coneguda revista publica avui que la infanta Cristina «se sent ultratjada» per la premsa. I és que segueixen apuntant sense parar que continua enamorada de l'exesportista. El seu enuig per tot això ha acabat amb l'amor i avui «la intenció de divorciar-se és irrevocable», sentencia.

Les intencions de Cristina de Borbó xoquen amb les declaracions del seu fill Pablo

Aquestes paraules que surten avui a la portada de Lecturas es contraposen amb les darreres declaracions de Pablo Urdangarin, el fill esportista de la infanta Cristina. I és que fa uns dies, Pablo va afirmar davant dels reporters de premsa que «seria el normal» que els seus pares tornessin a estar junts.

Fotomuntatge de Pablo Urdangarin i Cristina de Borbó
Pablo Urdangarin, preocupat per la seva mare | CatalunyaDiari

La jove promesa de l'handbol espanyol era positiu amb unes paraules que seguien el mateix discurs que el pronunciat en el seu moment per Mario Pascual Vives.

L'advocat de la infanta Cristina va asseverar que el que havia passat amb Urdangarin i Cristina era tan sols un «impàs». I és que va deixar caure que la seva fractura sentimental s'arreglaria en no gaire temps.