Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de Shakira, Gerard Piqué i Clara Chía

Es filtra la nova cançó de Shakira: Gerard Piqué i Clara Chía al·lucinen amb la lletra

La nova cançó de la colombiana ben segur que serà tot un èxit mundial

Tothom està a l'espera que Shakira llanci la seva nova cançó. Després de l'èxit mundial del tema on va col·laborar amb el productor argentí Bizarrap, no podem esperar quin serà el pròxim dard enverinat en contra de Gerard Piqué i Clara Chía. Aquesta espera, per fi, ha acabat, ja que s'ha filtrat un fragment de la nova cançó de la colombiana. 

Tot i que encara no ha sortit a la llum la versió oficial d'aquest nou tema, sí que s'ha filtrat un fragment i segons el que hem escoltat, sembla que de nou, arrasarà a totes les plataformes musicals. La sorpresa, però, ha estat que en aquesta cançó filtrada, Shakira no col·labora amb Karol G tal com es va anunciar. 

Tal com han anunciat diversos mitjans de comunicació, l'artista és Manuel Turizo. El famosíssim compositor i cantant colombià, conegut principalment per la seva cançó La Bachata. D'aquesta manera, aquí us ensenyem quin és el fragment filtrat a través de les xarxes socials. Gerard Piqué i Clara Chía ben segur que ja tremolen. 

Manuel Turizo
El cantant, Manuel Turizo. | EP

«Hace rato, tengo sed. De ti yo no sé por qué. Quedo con ganas de más y queriendo beber de una copa vacía. Hace rato, tengo sed. De ti yo no sé por qué. Quedo con ganas de más y queriendo beber de una copa vacía». Aquesta és la part de la lletra que s'ha filtrat. A més a més, aquí a baix us deixem la piulada perquè la pugueu escoltar. 

La cançó amb Karol G es fa esperar

El passat 2 de gener, tothom estava esperant que Shakira llances un nou tema de desamor juntament amb l'artista Karol G. Van ser molts els mitjans de comunicació que van assegurar que, amb motiu del seu aniversari i el de Gerard Piqué, la de Barranquilla aprofitaria per fer públic el seu nou senzill, però malauradament no va ser així.

En aquesta nova cançó, Shakira col·laborarà amb una artista internacional. La cantant Karol G, natural de Colòmbia i experta en cançons de despit i desamor. Vaja, la combinació perfecta perquè esdevingui tot un èxit. Encara que, pel que sembla, haurem d'esperar una mica més per escoltar-la.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp