Sara Carbonero

Sara Carbonero i el seu xicot fan el pas que tots estaven esperant

Sara Carbonero passa a l'acció amb el seu xicot

Sara Carbonero és una dona feliç perquè ha trobat l'amor en un home que li dóna allò que ella vol. Li proporciona afecte, confiança i un benestar que apaivagui els seus moments més delicats com el que va viure el novembre passat. Parlem d'aquell moment en què va ser operada d'urgència a un conegut hospital madrileny.

Per sort, tot es va quedar en un ensurt i va poder tornar a fer vida normal amb el pas de les setmanes. Una vida que comparteix amb el productor musical i cantant Nacho Taboada que és un dels pilars més importants a la vida de l'ex d'Iker Casillas.

A tots dos els apassiona la música i a les seves xarxes socials és habitual veure'ls compartir diferents stories musicals. I és que tots dos reconeixen que no poden viure sense.

Sara Carbonero fa el pas i es presenta en un lloc especial

Nacho Taboada es dedica a aquest món, cosa que apassiona Sara Carbonero, i sempre tenen a bé sorprendre'ns amb diferents publicacions com la que ha tingut lloc fa tot just uns dies.

Storie de Sara Carbonero en l'assaig del grup de Nacho Taboada
Storie de Sara Carbonero en l'assaig del grup de Nacho Taboada. | Instagram @saracarbonero

I és que hem vist Sara Carbonero acudir com a espectadora a un dels assajos del seu xicot amb el grup en què canta. Una banda que porta per nom Colectivo Panamera.

La veritat és que Sara és un dels grans suports de Nacho en aquest projecte musical que va haver de frenar-se de forma abrupta. Va passar després d'una aturada indefinida el 2021 per diversos temes personals.

Per sort per a Sara i el seu xicot, el grup ha tornat. I no s'ha volgut perdre un dels assajos més potents que ha fet els últims dies la citada banda.

Sara Carbonero acudeix als assajos del seu xicot

I és que Sara Carbonero, després de passar el pitjor després de l'ingrés hospitalari de la tardor passada, vol tornar a gaudir de la vida. I per què no, desitja estar el més a prop possible del seu xicot en aquest camí musical que esperen que continuï sent exitós.

Imatge de Nacho Taboada pel carrer.
Nacho Taboada ha vist com és ajudat per la seva núvia. | Europa Press

D'altra banda, Iker Casillas ha estat protagonista aquesta setmana de la premsa rosa en ser relacionat per Socialité amb una periodista resident a Roma, Ana Quiles. El programa va afirmar que tots dos estaven junts després de veure'ls sopar a la capital italiana, però ells no s'han pronunciat sobre aquest tema.

Cosa que a Sara no li treu la son perquè només té ulls per als seus fills i el seu xicot Nacho, que s'està esforçant molt per escalar amb el seu grup musical. Si ens fixem en el compte d'Instagram de Col·lectiu Panamera , Taboada és un dels grans protagonistes de les fotografies que ha compartit el grup en els darrers mesos.

'Colectivo Panamera', la banda que té enamorada Sara Carbonero

En aquesta xarxa social, Colectivo Panamera suma més de 14.000 seguidors que, malgrat aquesta aturada el 2021, segueixen donant la seva confiança a aquesta banda. Un grup que no para d'esforçar-se per fer-se un lloc més gran a la indústria, i segur que en el futur té molt a dir per a satisfacció de Sara Carbonero.

Foto de Sara Carbonero
Sara Carbonero, en un vídeo del seu Instagram. | Instagram (@SARACARBONERO)

En els últims dies, vèiem Sara Carbonero i Nacho passejar pel centre de Madrid, fent una passejada romàntica el dia del 39 aniversari de l'experiodista de Telecinco.

Va ser el 3 de febrer passat quan l'ex d'Iker Casillas feia anys. Ara, afronta aquest 2023 amb la major de les il·lusions després deixar enrere un final d'any que va ser força complicat per a ella.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp