Cristina Porta amb unes arracades de color taronja

Cristina Porta, sense nuvi i premiada després de la baralla amb Marta Riesco

Cristina Porta omple la maleta de titulars amb el seu nom

Cristina Porta, periodista, publicista i kamikaze de Lleida, així es defineix al seu perfil d'Instagramla dona que ocupa el focus mediàtic les últimes setmanes. La catalana protagonitza moltíssims titulars. La seva recent baralla amb Marta Riesco i la seva ruptura sentimental amb un futbolista la col·loquen a primera línia informativa.

La seva popularitat ha augmentat les últimes setmanes gràcies a Marta Riesco. La veritat és que la periodista catalana fa molts anys que està davant de les càmeres. La jove ha col·laborat en programes com 'Cazamariposas','Al rincón de pensar' de Risto Mejide i en el departament de recerca de 'Sálvame'

Porta va treballar com a periodista esportiva

No obstant això, els inicis de la seva carrera periodística estan molt relacionats amb l'esport. Va fitxar primer pel programa 'Punto Pelota' i d'aquí va saltar Real Madrid TV. També va cobrir el Mundial de Rússia 2018 i va treballar com a redactora per aGol TV.

La periodista de Lleida va decidir fer un gir a la seva carrera l'any passat i va participar en 'Secret Story', 'reality' en què va quedar finalista. «M'emprenyo fàcilment, no és que m'agradi discutir, però no em sento incòmoda en una discussió», així parlava davant del públic del 'reality'. Realment, va ser una participació de la qual després ha sabut treure partit, ja que es va convertir en col·laboradora del programa en què va participar com a concursant.

La topada amb Marta Riesco ha convertit la catalana en protagonista de la notícia les últimes setmanes. Les dues periodistes cobrien l'esdeveniment de la gala de San Isidro 2023, celebrada a la plaça de bous de Las Ventas. Totes dues es van col·locar l'una al costat de l'altra davant del 'photocall' i van acabar protagonitzant una baralla davant les càmeres quan hi eren Ortega Cano i la seva filla Gloria Camila.

El motiu de la discussió va ser perquè Marta Riesco va començar a entrevistar Ortega. La parella d'Antonio David Flores no va tenir cap mirament amb Porta, que estava en directe, ni amb cap a altre dels companys allà presents. Després de la polèmica escena de les reporteres de Mediaset discutint en directe, el grup audiovisual va decidir eliminar el vídeo, encara que alguns usuaris van gravar el moment.

Marta Riesco té vetats els directes al seu programa 'Fiesta'

A conseqüència d'aquella situació en directe, Mediaset ha castigat Marta Riesco amb no deixar-li fer directes per al seu programa 'Fiesta'. Aquesta decisió suposa que la clara vencedora de la situació ha estat Cristina Porta qui, a més, està a punt d'embarcar-se en una nova aventura.

La lleidatana serà concursant de la nova edició de 'Supervivientes', que s'estrenarà al mes de març. Porta viatjarà i conviurà a Hondures amb la seva enemiga, Adara Molinero, amb qui va tenir diverses topades a 'Secret Story'.

Quant a la seva situació sentimental, sembla que la catalana va trencar amb el seu xicot, el futbolista Luis Pérez Maqueda, a finals de l'any passat. La relació es va fer oficial a l'agost amb la publicació d'una fotografia en què apareixien fent-se petons apassionadament. Uns mesos d'amor que han compartit amb detall amb els seus seguidors. Tanmateix, van deixar de seguir-se i de compartir records, com ara fotografies o comentaris: senyal que l'amor havia acabat.

La lleidatana mostra un evident canvi físic

El canvi físic de la periodista de Lleida des que va començar als mitjans de comunicació és més que evident. Primerament, es va augmentar el llavi superior mitjançant infiltracions d'àcid hialurònic, més endavant, va optar pel farciment de pòmuls. També es va fer una rinoplàstia de la qual no va quedar del tot satisfeta: «El nas me'l vaig retocar tan poc, simplement me'l vaig estrènyer una miqueta, que jo me'l veig malament».

Un altre dels seus retocs va ser un augment de pit: «M'ho vaig operar fa molt poc perquè mai no havia tingut complex; el nas sí que era complex. Sempre havia tingut el pit bonic, però havia fet molt esport i, encara que no vaig perdre la forma, si vaig perdre el volum», explicava en una entrevista.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: ¡Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!