Imatge de Rocío Flores

Rocío Flores embarassada? El seu pare explica tota la veritat

Rocío sempre s'ha declarat una apassionada dels nens

Rocío Flores sempre s'ha declarat una gran apassionada dels nens. Per això, últimament ha pogut comprovar com s'especulava sobre el seu possible embaràs. El seu pare, però, s'ha encarregat de revelar en quin punt es troba la situació.

La relació entre l'exguàrdia civil i la seva filla passa per un gran moment. En el passat van tenir algunes diferències, però sempre han fet tot el possible per esquivar els obstacles que anaven sorgint. Antonio David va trobar en tot moment el suport de la 'influencer', sobretot durant les etapes més complicades.

Rocío es va encarregar d'ajudar-lo moltes vegades. Va exercir de portaveu de la família quan a Telecinco van decidir vetar el seu pare i això és una cosa que ell mai oblidarà.

Entre ells hi ha una gran complicitat, fins al punt que no hi ha pràcticament secrets entre tots dos. Recentment, es donava a conèixer que el xicot de Marta Riesco havia estat el responsable que la seva filla trenqués la seva relació amb Olga Moreno. Li va fer saber que la sevillana li havia estat infidel amb Agustín Etienne abans de partir a 'Supervivientes' l'abril del 2021, com recollia una revista fa unes setmanes.

D'alguna manera pretenia distanciar la seva filla de qui havia estat la seva parella durant dues dècades. Però, també volia treure's de sobre aquella llosa que el responsabilitzava d'haver provocat la ruptura de la seva família. En qualsevol cas, la seva filla sempre es posarà de part seva.

En efecte, té una confiança cega en el seu par fins al punt que li explicaria qualsevol detall de la seva vida privada que no diria a ningú més. Si es quedés embarassada, la primera persona a qui li faria arribar la notícia seria a ell.

Imatge de Rocío Flores
Rocío Flores vol ser mare | INSTAGRAM @ROTRECE

Rocío Flores estaria encantada de ser mare. És una cosa que porta pensant des de fa temps i el mateix Antonio David confessava en una entrevista que li agradaria ser avi.

També es va referir als plans de la 'influencer' de quedar-se embarassada. «Ja ho sabia, sé que vol ser mare i a mi m'encantaria ser avi», admetia. Va continuar dient que «el que ha explicat és real», recull La Nueva España.

Recorda com els agraden els nens a la jove. «Abans que nasqués Lola es va posar molt insistent. Estava tota l'estona dient que volia un germà, tot i que preferiblement una germana», va apuntar.

No es descarta que en qualsevol moment la parella de Manuel Bedmar anunciï la maternitat. Això sí, per ara no es pot confirmar que la família més mediàtica del nostre país tingui un nou component. De totes maneres, a ella li encantaria ser mare d'aquí a poc temps i ara podria ser un bon moment.

Rocío Flores presumeix de lloc amb el seu xicot
Manuel Bedmar i Rocío Flores apareixen cada cop més enamorats | INSTAGRAM: @ROTRECE

Rocío Flores travessa una bona etapa

Rocío Flores, per ara, està centrada en els seus compromisos professionals. Ha deixat la televisió de banda i es dedica sobretot a les xarxes socials i a estudiar. Intenta prendre's un descans dels programes després d'una època molt intensa.

Cada cop se la veu més il·lusionada amb el seu xicot. En el passat van travessar un petit sotrac a causa d'una presumpta infidelitat. Però, allò ja sembla oblidat i l'únic que els preocupa és assolir la felicitat junts.

L'opció de ser pares l'han estat contemplant des de fa temps. No obstant això, esperen de moment adequat. En aquests moments, també s'han d'ocupar de tenir cura del seu germà David. Rocío Flores roman molt pendent del noi. Quan el seu pare no es trobi a Màlaga, serà ella qui s'encarregarà del jove.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: ¡Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de Catalunya a WhatsApp!