Primer pla de Sara Carbonero posant a un 'photocall'

Sara Carbonero revela el secret més gran de la seva parella, Nacho Taboada

Aquest és el secret que no coneixies

Sara Carbonero continua sent una de les cares més conegudes gràcies a la seva trajectòria professional. A més a més, després de conèixer la seva última parella, la periodista és al punt de mira dels mitjans. Així mateix, recentment, vam poder conèixer gràcies a una amiga del seu voltant més proper que «està molt bé».

També vam poder saber que «ara que ella no està a la televisió li agradaria ser una persona més». Una qüestió que sembla que no serà del tot possible. Així és, perquè Sara ha revelat una informació que l'han feta ser la protagonista de la setmana.

El secret de Sara Carbonero

Després de conèixer el nou amor de la periodista, Nacho Taboada, i causar un gran escàndol mediàtic, tots dos s'han volgut mantenir aliens als focus i les càmeres. Tanmateix, fa poc coneixíem una informació que involucrava completament la periodista, gràcies a Isabel Jiménez. I és que, la sòcia i amiga de Sara confessava que actualment ella «està molt bé».

A més a més, va esmentar que «ara que ella no està a la televisió li agradaria ser una persona més», però ella mateixa sap que no serà possible. I malgrat que són realment discrets, Sara Carbonero i la seva parella segueixen compartint moments molt especials.

Imatge d'una 'storie' de Sara Carbonero durant un assaig de Nacho Taboada
Sara Carbonero durant l'assaig del grup de Nacho Taboada | INSTAGRAM @SARACARBONERO

I és que en aquesta ocasió, ha estat la mateixa Sara qui ha revelat una informació que involucra a tots dos. Concretament, la periodista ha confessat que ha anat com a espectadora a un dels assajos del seu noi amb el grup 'Colectivo Panamera'.

Una ocasió en què la professional no ha dubtat ni un sol segon de continuar sent tot un suport per al cantant. Sí, perquè després d'una aturada indefinida protagonitzada pels seus projectes personals l'any 2021, Nacho ha pogut reprendre l'activitat amb el grup.

Una admiradora més

Encara que molta gent no ho sàpiga, una de les fans més grans de Nacho és la seva pròpia parella. Exacte, Sara Carbonero és tota una fan i ha pogut ser testimoni del retorn del grup del seu noi, en què Nacho és cantant. Com fa habitualment, la comunicadora s'ha mostrat propera als seus seguidors i ha pujat una 'storie' a Instagram d'on ha estat passant l'estona.

En concret, Sara Carbonero ha retratat el seu noi i la resta de membres de la banda a 'El Observatorio', un dels locals de la capital on el grup assaja. I encara que no és participant de la banda, la periodista estava a la seva salsa i era tota una més.

Però, i no només això, també ha mostrat un fragment on Nacho Taboada apareixia cantant una cúmbia. Un moment molt especial, que la periodista ha volgut compartir amb tots els seus seguidors.

Sara Carbonero, molt feliç actualment

La periodista està gaudint més que mai de la situació personal que té, malgrat que ara mateix prefereixi no estar dins del focus mediàtic i així gaudir de la seva intimitat. La seva amiga i sòcia, Isabel Jiménez ha confessat en les últimes declaracions que la parella està molt enamorada i que prefereixen viure la seva relació en el màxim anonimat possible.

Imatge de Sara Carbonero i Nacho Taboada dins d'un cotxe
Sara Carbonero i Nacho Taboada mantenen una relació sentimental | GTRES

Una parella que es va fer pública el 16 d'abril del 2022, quan van sortir a la llum unes imatges compromeses de Sara Carbonero juntament amb la seva nova il·lusió. De fet, la comunicadora va protagonitzar una sèrie de fotografies en què se la veia en una actitud molt afectuosa el seu noi, Nacho.

Un músic de 36 anys que semblava formar part del seu cercle d'amistat. No obstant això, més endavant, comprovem que aquest amor anava vent en popa i a tota vela, i que estan molt feliços de tenir-se l'un a l'altre.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp