Ana María Aldón amb un barret de llana

Ana María Aldón culmina la seva venjança perfecta contra Marta Riesco

Ana María Aldón ha estat una de les víctimes d'una humiliació de part de Marta Riesco

Ana María Aldón està vivint uns dies de molt d'enrenou en el programa en què col·labora. I és que la dissenyadora ha estat protagonista d'una de les converses que li podrien canviar la vida. Tot plegat, ha estat gràcies a una persona d'allò més inesperada.

Durant l'última setmana de gener, Ana María Aldón anava a la feina com de costum per fer la seva col·laboració al programa Fiesta, espai on la dissenyadora es va emportar totes les mirades. La seva gran amiga, Marta Riesco, va entrar per trucada a plató, on anunciava amb molt d'humor que entre els seus companys hi havia talents cinematogràfics.

En concret, s'estava referint a Ana María Aldón, per qui, segons explicava la reportera, el director Pedro Almodóvar podria estar interessat. El manxec sabia de la seva existència i que la quadrava com una actriu del gènere dramàtic, ja que la periodista li va mostrar un vídeo de la dissenyadora hipnotitzada.

Imatge del moment en què Ana María Aldón era sotmesa a una sessió d'hipnosis
Ana María Aldón va ser hipnotitzada i Pedro Almodóvar ho va veure | Telecinco

 

«Com se li ha acudit a aquesta noia preguntar per mi, amb tot el que té ella?»

«Ella demana feina per a ella i per a mi, el que passa és que jo sento molt defraudar-te, fill, però jo d'actriu valc poc. El que em passa a mi és una realitat com una catedral de gran, sento molt defraudar-te. Que això d'aprendre'm papers i companyia encara no ho he après», comentava Ana María Aldón.

Els seus companys no van dubtar a animar-la a posar-se noves fites. «Però no et tanquis tu la porta». Tot i això, el que més va estranyar a Ana María Aldón va ser el fet que l'andalusa s'hi hagués interessat.

«No, no em tanco a res. Però, dic jo, com se li ha acudit a aquesta noia preguntar per mi, amb tot el que té ella?», comentava molesta Ana María Aldón.

«Ens quedem amb el got mig buit. Però ha dit que sabia qui eres i que eres molt maca, així que queda't amb això que també és bonic», li deia Aurelio Manzano.

«Jo em quedo amb tot el que ha dit. Que Pedro Almodóvar sàpiga qui soc i que Pedro Almodóvar tingui el detall d'esmentar-me i de parlar de mi amb Marta Riesco...», deia l'empresària gairebé amb la mosca al nas.

Marta Riesco
Ana María Aldón ha respost a la 'pulleta' de Marta Riesco | GTRES

 

Ana María Aldón, possible fitxatge del famós director de cinema?

Després d'aquestes paraules, Paloma Barrientos ha interromput per preguntar-li si seria fidel al programa. Volia saber si ho explicaria, en cas que tingués un paper amb Pedro Almodóvar, .

«És clar, sempre que jo no hagi signat un acord de confidencialitat, i en aquest cas el respectaré per sobre de tot», revelava.

Ana María Aldón i Marta Riesco han protagonitzat alguns moments de tensió dels quals els teleespectadors han pogut ser testimonis. No és estrany que aquests dies, i més després que la dissenyadora guanyés tanta popularitat, la reportera es comencés a interessar gairebé immediatament per la gaditana. Així, doncs, veurem més sovint aquestes pulletes a la televisió entre les col·laboradores.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: ¡Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de Catalunya a WhatsApp!