Imatge d'Ana Obregón

Ana Obregón anuncia una notícia que reanimarà una antiga guerra: «Tot per una mentida»

Ana Obregón esclata a les xarxes després del que ha patit

Ana Obregón ha saltat com un ressort després de veure Alessandro Lequio explicar com ha començat a caminar la Fundació Aless Lequio, presentada el passat dia 3.

Ana Obregón no s'ho podia creure quan veia el col·laborador assegurar que tot el que havia aconseguit la fundació havia estat gràcies a ell. «Té un capital de 4 milions d'euros que jo he recaptat», sentenciava Lequio, cosa que ha semblat molt lletja a Ana Obregón.

Lequio es referia a una herència que pertanyia a un amic seu i la veritat és que «es va enamorar del projecte», deixava anar al programa on col·labora. «Aurelio Palomo va deixar al seu testament l'única donació que de moment hem rebut i que ha permès obrir la fundació», sentenciava.

Amb tot, Ana Obregón no es va poder aguantar i reaccionava en un 'post' publicat per Alessandro Lequio . La resposta de la presentadora no ha deixat ningú indiferent .

Ana Obregón, enfurismada després de la mentida que ha explicat Alessandro

Ella ha volgut rectificar un greu error i no és cap altre que afirmar que Alessandro va ser l'únic que va aconseguir una donació important per a la fundació.

Imatge d'Ana Obregón a la presentació de la fundació 'Aless Lequio'
Ana Obregón no va tenir la companyia d'Alessandro a la presentació de la fundació 'Aless Lequio' | EUROPA PRESS

«És clar que et trobem a faltar. L'únic, que t'has equivocat quan has dit que aquesta és l'única donació. Jo he aportat la meva feina d'aquests anys, així com els 30.000 euros necessaris per obrir una fundació», sostenia en primer lloc .

Això sí, ha volgut deixar clar que «l'important és que la fundació del nostre fill és el seu somni fet realitat. Sigues fort per ajudar els altres i salvar vides en nom d'Aless», finalitzava la seva resposta.

Aquestes polèmiques declaracions d'Alessandro Lequio, amb la consegüent contestació de la mare del seu fill, arribaven després que es presentés aquesta fundació a Madrid.

El motiu pel qual Ana Obregón no ha estat acompanyada del pare del seu fill

La presentació va cridar l'atenció per l'absència d'Alessandro. Aquest justificava no haver-se presentat allà després que es trobés malament «i amb 39 de febre».

El mateix dia de l'esdeveniment, el divendres 3 de febrer, tot i que li feia una gran il·lusió anar-hi, Alessandro Lequio va afirmar que no se sentia bé i que fins i tot es pensava que estava contagiat de Covid, segons va explicar a El programa de Ana Rosa.

Muntatge de Ana Obregón i Alessandro Lequio
Ana Obregón destrossa Alessandro Lequio després del seu gran error | Catalunya Diari

La veritat és que tot va ser una falsa alarma. Només va patir un malestar intens que li va fer perdre's una cita en què Ana Obregón va trobar a faltar que hi anés.

«Jo no sé parlar del meu fill, per això hi és Ana, que ho fa meravellosament»

Així les coses, Ana va ser qui va donar la cara i va presentar aquesta fundació que tant interès va posar el seu fill perquè veiés la llum. Han estat gairebé tres anys després de morir quan finalment els pares d'Aless l'han pogut dur a terme de la millor manera.

Ana Obregón a la presentació de la fundació Aless Lequio
Ana Obregón a la presentació de la fundació 'Aless Lequio' | GTRES

«L'únic motiu pel qual m'aixeco cada matí és per adoptar el llegat del meu fill, per fer tot el que ell va voler i no va poder», recordava en plena presentació.

Unes hores després, després d'aquesta polèmica, es preguntava a Lequio per què mai parla del seu fill i aquest li responia de la manera més sincera possible.

«Jo no sé parlar del meu fill, per això hi és Ana, que ho fa meravellosament», va opinar sobre això en un primer moment. «La meva bandera sempre ha estat el silenci i seguirà sent així», li confessava a la periodista de Telecinco mentre s'empassava saliva per l'emotiu del moment.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: ¡Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de Catalunya a WhatsApp!