Primer pla de la reina Letícia Ortiz

Què va fer Letícia l'aniversari de la mort de la seva germana? Nova polèmica

Fa 16 anys que Letícia pateix per l'inesperada mort d'Érika

Letícia ha viscut moments durs a la seva vida. Però, el més dolorós de tots va ser la mort d'Érika, la seva germana petita, el 2007. Es va llevar la vida amb 31 anys, deixant desolats els seus éssers estimats. Des d'aquell moment, l'actual reina sempre ha intentat viure en la intimitat aquesta data tràgica, però aquest any no ha estat així.

En aquesta ocasió, la dona de Felip VI no s'ha pogut quedar a casa plorant la seva pèrdua. Ha hagut d'assumir el càrrec que ocupa i treballar aquest dia tan dolorós. Això segur que comportarà una nova polèmica, ja que els seus detractors, que la critiquen per tot, potser carreguen contra ella per com ha aparegut públicament.

Letícia viu el dolorós record d'una altra manera

La mare d'Elionor va veure que la seva vida s'esquinçava el 7 de febrer del 2007 quan va saber que Érika s'havia suïcidat. Així, absolutament destrossada, va ser com la vam veure al funeral. Lògic, perquè hi tenia una estretíssima relació.

La vida ha seguit per a Letícia, però arrossega el trauma d'haver perdut una de les persones més importants de la seva vida. Per aquest motiu, cada any, quan es compleix l'aniversari de la seva mort, intenta ser a casa. En la mesura que pot, evita que aquell dia tingui algun acte a la seva agenda, ja que necessita afrontar aquest tràgic record en la intimitat.

Imatge de Letícia i Telma Ortiz al funeral de la seva germana Erika
A Letícia la vam veure destrossada al funeral | GTRES

Tot i això, en aquesta ocasió no ha pogut evitar haver de treballar. Sí, perquè ha hagut d'acompanyar el seu marit a un viatge oficial a Angola i això l'ha obligat a assistir a diferents actes públics on ha hagut de somriure i emprendre el seu paper com a reina consort.

 

El seu gest, com era d'esperar, segur que comportarà que els seus 'haters' carreguin contra ella.

 

Els que la critiquen sempre, faci el que faci i digui el que digui, possiblement no dubtaran a qüestionar-la ara per aparèixer amb un somriure l'aniversari de la mort de la seva germana. Però, hauran d'entendre que una cosa és la seva feina i la seva aparença i una altra allò que ella senti per dins.

Imatge del rei Felip i Letícia a Angola
Letícia ha viscut aquest any l'aniversari de viatge a Angola | EUROPA PRESS

 

Letícia descobreix l'esquinçador lament de la seva neboda

Letícia segur que ha vist que qui públicament s'ha trencat recordant una data tan tràgica és Carla Vigo, la filla d'Érika. La jove, de 22 anys, ha fet servir les xarxes socials per rendir-li un sentit homenatge a la morta.

Ella ha vist que la seva neboda ha compartit una imatge de petita amb la seva mare en què apareixen somrients. Aquesta l'ha acompanyat d'un text emotiu: «Ja han passat 16 anys des del teu viatge sense bitllet de tornada. Tot i que cada vegada fa menys mal, cada dia de la meva vida el que més desitjo és que poguessis baixar d'on sigui que estiguis a fer-me una última abraçada per veure la persona en què m'he convertit».

En aquest punt, la noia ha pronunciat unes paraules que han alarmat els seus éssers estimats. I és que ha dit: «Per aquí les coses han canviat molt, però continuem pensant en tu. Jo estic passant per una etapa molt dura, però gràcies a això t'entenc molt millor».

«No vull que et preocupis per mi, perquè estaré bé i en aquest procés he conegut persones meravelloses així que no ha estat tan dolent».

A això hi ha afegit: «M'hauria agradat gaudir més amb tu, però la vida, de vegades, no és com esperem. Bé, bella flor, ara sí que ens acomiadem. T'estimaré sempre i, encara que ja hagi passat el dol, mai t'oblidaré».

«T'estimo».

Captura de Carla Vigo plorant.
Letícia és conscient del dolor que sent la seva neboda per la situació | @carla.intense
 

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: ¡Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de Catalunya a WhatsApp!