Jorge Javier Vázquez

Màxima preocupació a 'Sálvame'; després de saber-se que tornarà a l'hospital

El programa de televisió perdrà un dels seus col·laboradors durant diversos mesos

'Sálvame' compta cada tarda amb un grup de col·laboradors que han passat a convertir-se en personatges que narren cadascuna de les seves vivències. Els baixos índexs d'audiència del programa preocupen la nova directiva del grup Mediaseti els darrers mesos hem assistit a certs canvis. Però un esdeveniment inesperat té en suspens tot l'equip de 'Sálvame', cosa que alterarà el contingut de la seva emissió.

'Sálvame' trobarà a faltar una col·laboradora, que se sotmetrà a una operació d'urgència per un accident que va patir al plató del programa. Una cosa semblant li va passar a Belén Esteban en directe, que es va trencar la tíbia i el peroné. En aquest cas és la periodista Chelo García Cortés qui passarà per quiròfan d'urgència per col·locar-se una pròtesi de maluc.

Chelo García Cortés cau a 'Sálvame'
Chelo García Cortés s'ha fracturat el radi i s'ha lesionat el maluc al plató de 'Sálvame'. | TELECINCO

Chelo es va lesionar al plató en directe

Va ser el passat mes de maig, durant la 'Sálvame Fashion Week' quan Chelo, al començament del programa, va relliscar i va caure recolzant el canell. El resultat, la col·laboradora es va trencar el radi i va lesionar el maluc. García Cortés va ser traslladada d'urgència a un centre hospitalari del qual va sortir amb el braç enguixat.

Només uns dies després la periodista va haver de ser operada del braç i García Cortés va trigar tres mesos després a tornar al plató de 'Sálvame'. «No vull seguir de baixa, tinc diverses plaques i diversos caragols. Vull continuar treballant, sentir l'afecte de la gent i sentir-me maca en una pantalla».

'Sálvame' no podrà comptar amb la seva col·laboració

De la lesió al braç es va recuperar satisfactòriament després de posar-li diverses plaques i caragols. Tot i això, la lesió de maluc no va quedar del tot resolta. Chelo volia evitar ser operada, però finalment no podrà evitar passar pel quiròfan.

Foto de Chelo García-Cortés i la seva dona Marta Roca.
La col·laboradora Chelo García-Cortés operada del radi per la caiguda a plató. | Europa Press

La col·laboradora es va sotmetre a dos tractaments d'artròlisi. Una teràpia en què li implantaven plasma ric en plaquetes als ossos afectats. Tot i els esforços per evitar l'operació els resultats no han estat els esperats i finalment la col·laboradora haurà de ser intervinguda.

Chelo se sotmetrà a un trasplantament de maluc, l'os afectat serà retirat i se li col·locarà una pròtesi amb cap de titani. La recuperació comportarà sessions de rehabilitació que duraran entre dos i quatre mesos. El desig de Chelo és fer vida normal com més aviat millor, reduint els terminis per tornar a 'Sálvame'.

L'operació tindrà lloc a principis del pròxim mes de març. Serà intervinguda a l'Institut Cugat de Barcelona i el doctor Roberto Seijas serà qui faci l'operació a la col·laboradora.

En aquests mesos complicats, la periodista ha comptat amb el suport incondicional de la seva parella, Marta Roca. Sense separar-se del costat, Marta també va haver de recuperar-se d'un accident domèstic que li va produir una fractura de taló. García Cortés durant la seva convalescència va reconèixer que temia perdre la feina a 'Sálvame'.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp