Primer pla de la infanta Sofia

La infanta Sofia, obligada a renunciar al seu somni per marxar a estudiar fora

La infanta Sofia ha hagut de canviar els seus plans

La infanta Sofia ha estat una de les grans protagonistes de la setmana en confirmar-se el canvi radical de vida que patirà aquest estiu. Aquest dilluns, la Casa Reial ha anunciat que, si tot va bé, la germana petita de la princesa Elionor passarà els pròxims dos anys fora del país. El més vistós és que tot sembla indicar que Sofia te pensat dedicar-se a la seva gran passió, el futbol.

Tot i això, s'ha vist obligada a canviar de plans de forma dràstica. Segons Zarzuela, la filla menor de Felip i Letícia s'està preparant fer les proves d'accés al mateix internat on estudia Elionor, l'UWC Atlantic College de Gal·les.

D'aquesta manera, la infanta Sofia seguirà els passos de la seva germana i continuarà la formació al país anglès. Allà a Gal·les, la jove completarà els estudis de batxillerat. Ho farà just quan Elionor torni a Madrid, ja que aquest estiu l'hereva al tron finalitza el darrer curs a Gran Bretanya.

Tot i la garrotada de no poder coincidir amb la seva germana en aquesta aventura, ja fa temps que s'especulava la possibilitat que la infanta Sofia acabés a Gal·les. Segons expliquen periodistes propers a la Casa Reial, Sofia tenia ganes d'anar a l'internat del qual li ha parlat tan bé la seva germana.

La infanta Sofia seguirà els passos de la seva germana Elionor

Si passa les proves, la infanta Sofia podrà complir-ho. El problema és que, per fer-ho, ha hagut de renunciar a un dels seus grans somnis.

Segons va sortir publicat la setmana passada, la germana petita d'Elionor volia iniciar la seva carrera com a futbolista i inscriure's al DUX Internacional, un equip de futbol femení de Madrid. La infanta Sofia és una apassionada del futbol. I és que, més enllà de practicar-ho sempre que pot, fins i tot ha assistit a algun partit de la selecció espanyola de futbol femení.

Des del mateix DUX Internacional li van obrir les portes a la filla de Letícia perquè hi jugués.

Foto de la infanta Sofia i el rei Felip en un cotxe
La infanta Sofia deixa a un costat el seu somni | GTRES

Però el somni de Sofia haurà de quedar aparcat després de conèixer que, si tot va bé, la germana d'Elionor farà les maletes a l'estiu per anar-se'n a Gal·les. Allà estudiarà durant dos anys per treure's el batxillerat al mateix internat que la seva germana. Tot i que, de moment, no sabem què té pensat fer després o si també optarà per una carrera universitària.

Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: ¡Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de Catalunya a WhatsApp!