Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Elionor

Letícia sorpresa en veure que Elionor ja no li oculta el que passa amb el seu xicot

Això és el que se sap de la parella d'Elionor

Elionor i la seva mare intenten mantenir com més amagada possible la vida personal de la princesa. Ella en aquests moments està estudiant a Gal·les i això l'està ajudant a prendre's la llibertat de poder viure amb més normalitat.

Elionor farà aquest any els 18 anys, i és lògic que encara que sigui l'hereva al tron i tingui moltes obligacions que ha d'anteposar davant de la vida d'una adolescent, hi ha coses que no es poden escapar. Això és l'amor, i és que a la filla dels reis se li ha relacionat amb molts nois aquest any, i cada cop n'apareixen més.

 

Les parelles que ha tingut Elionor

El primer noi que coneixem que va conquerir el cor d'Elionor va ser un estudiant del seu internat, un any més gran que ella. Es van conèixer mentre Elionor cursava primer de batxillerat i el noi segon, l'últim curs d'aquesta etapa educativa.

Només se sap que prové d'una família adinerada -no s'esperava menys de l'UWC Atlantic College- i que és de nacionalitat americano-brasilera.

La relació entre tots dos era tan seriosa que la Setmana Santa del 2022 el misteriós noi va visitar Espanya i va conèixer ni més ni menys que els Reis, els pares de la princesa.

Aquesta no seria l'última vegada que van coincidir, ja que l'estiu de l'any passat també van estar tots junts a Mallorca. Des d'allà, la primogènita de Letícia va fer una escapada amb el noi fins a Sicília i a les seves illes.

Per això es podia intuir, que no només Felip i Letícia van donar el seu vistiplau, sinó que li van permetre plena llibertat a la princesa per viure el seu idil·li adolescent.

Després de l'estiu, la relació entre tots dos va acabar, es diu que tot això va ser per la distància, ja que el brasiler va entrar a la universitat i estaven lluny.

Més tard, amb Elionor sense parella -o això creiem-, es va començar a 'shippear' la germana de Sofia amb Gavi, el jugador del FC Barcelona i de la Selecció Espanyola.

Elionor i Gavi
Elionor i Gavi van ser relacionats fa uns mesos | CATALUNYADIARI

Tot això va començar amb el partit amb què va debutar Espanya al Mundial de Futbol, contra Costa Rica. S'hi trobava el rei i li va demanar a Gavi que firmés una samarreta d'una talla que correspon més amb la mida d'Elionor.

Clarament, era un amor platònic que va causar la premsa, però sembla que molts tenien esperances que poguessin sortir junts.

El veritable xicot d'Elionor, ni un brasiler ni un futbolista

Fa més d'un mes, després del rumor que va sorgir entre Elionor i Gavi, es va començar a rumorejar que la princesa estaria amb un altre noi.

Es tractaria d'un germà d'una de les companyes de classe d'Elionor i s'haurien conegut a través d'elles. Des d'aleshores, s'intercanvien cartes i fotos, com es feia antigament.

Imatge de la princesa Elionor
Elionor té una nova parella | EUROPA PRESS

La filla de Felip es troba força il·lusionada amb el noi, i està confirmat que el que tenen és una relació romàntica que va més enllà d'una amistat o de conèixer-se.

Es tracta d'un noi de classe alta, com els de la resta de l'internat, que estudia a una universitat de gran prestigi no només britànic, sinó a nivell mundial. Aquesta universitat seria Oxford o Cambridge.

Segons Pilar Eyre, el noi ha causat tan gran impressió als reis que li faltaria força poc perquè vingui a Espanya i conegui els pares de la seva xicota.

L'especialista en la Casa Reial estima que es podria arribar a pagar fins a cent mil euros per aconseguir una foto de tots dos quan arribin a Espanya.

Captura del retrat robot de la parella d'Elionor
Retrat robot del xicot d'Elionor | MEDIASET

Sembla ser una gran alegria per a Elionor que després d'un cor trencat després de l'estiu, ja pugui tornar a il·lusionar-se i compartir-ho amb els seus pares.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: ¡Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de Catalunya a WhatsApp!