Rocío Carrasco amb expressió de dolor

Filtrada la llista dels escollits per Telecinco per entrevistar Rocío Carrasco

La cadena té preparada una vetllada especial per a la reaparició de Rocío Carrasco a Telecinco com a protagonista del seu propi programa

Aquest dimarts, per assegurar-se que l'audiència estarà enganxada a la televisió, Telecinco ha volgut compartir alguns dels detalls de l'emissió de l'especial de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' que s'asseurà per primer cop en vint anys a Rocío Carrasco en un plató per parlar de la seva vida privada aquest dimecres. Paz Padilla ha connectat en directe amb un redactor del programa especial, que s'ha encarregat de narrar amb pèls i senyals com serà la posada en escena que està preparant l'equip des que s'anunciés la presència de la filla de Rocío Jurado.

La connexió començava des de la sala VIP on s'acomodarà Rocío Carrasco al moment en què aterri a les instal·lacions de Mediaset. Allà esperarà que arribi l'hora de l'emissió del programa i soparà, es maquillarà i també es pentinarà al costat del seu espòs i el breu equip que l'acompanyarà en les hores prèvies a l'emissió d'aquest espai inèdit. Fa uns dies es confirmava que l'especial comptaria amb dos presentadors, Jorge Javier Vázquez i Carlota Corredera, però no estava clar quin format tindria l'especial, ja que es desconeixia si tot el pes de les preguntes recauria sobre ells o si també hi hauria col·laboradors que els acompanyarien a plató.

Doncs bé, els presentadors no estaran sols i tampoc hi seran acompanyats pels cinc o sis col·laboradors de rigor que participen freqüentment en els lliuraments de la sèrie documental. Telecinco ha contractat a 28 personalitats que participaran en les preguntes que se li facin a Rocío Carrasco. Aquestes personalitats estaran representades per periodistes de cor, però també per persones relacionades amb altres estaments socials.

De moment, no s'ha volgut revelar el nom dels col·laboradors que seran a plató, però no és gens estrany pensar que hi haurà col·laboradors dels principals programes de la cadena com 'Sálvame', 'El programa de AR' o 'Viva la vida'. Tampoc hauria de resultar-nos estrany veure rostres del món de la política i que ja fan televisió de manera regular com Cristina Cifuentes, Miguel Ángel Revilla o Toni Cantó, entre d'altres.

Segurament, també podrem veure els tertulians habituals de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' com Ana Bernal-Treviño, Paloma García Pelayo, Marc Giró o Montse Suárez, entre d'altres. Belén Esteban també ha assegurat que el programa es nodrirà de dos col·laboradors i que han estat molt crítics amb la versió del programa. Aquests han estat nomenats per 'Tvienes' i no serien altres que María Patiño i Antonio Rossi.

Amb un convidat de luxe

Tot i que no s'han volgut revelar massa detalls del que veurem, sí que hem pogut saber que el programa començarà amb Rocío sortint del seu camerino, caminant cap al plató i acompanyada d'una melodia molt especial. El cantant Blas Cantó, serà l'encarregat de cantar una versió d'un tema molt reconegut de Rocío Jurado i que servirà per amenitzar l'inici d'aquest esperat especial.

La presència de Cantó ha estat molt aclamada a les xarxes socials. En anteriors lliuraments de la sèrie documental s'ha comptat amb diversos representants d'Eurovisió d'altres països i faltava que la cadena fes bandera d'Espanya i portés representant espanyol perquè també tingués l'oportunitat de poder lluir-se davant l'opinió pública.