Isabel Pantoja amb unes ulleres de sol negres

El preocupant aspecte d'Isabel Pantoja el dia que torna a la vida pública

L'artista ha abandonat Cantora després de més de vuit mesos amagada

Ha arribat el dia tan esperat. Isabel Pantoja per fi ha marxat de Cantora, la finca que té a Cadis, després de molts mesos tancada, vuit en concret, des del dia en què el seu fill, Kiko Rivera, la va destrossar completament amb el documental 'Cantora, la herencia envenenada', on revela els draps bruts de la cantant. A partir d'aquí, començava una guerra oberta que fa mesos que està candent, però que ha passat a segon pla a causa de l'enrenou que ha causat el documental de Rocío Carrasco, tot i que sembla que ni Kiko Rivera ni la seva mare han parat en cap moment.

Fa poc, es donava a conèixer que el DJ havia pres mesures legals contra Isabel Pantoja, decisió que havia meditat molt, esperant que la seva mare es dignés a parlar amb ell i acceptés tornar-li tot el que per dret li pertany. No obstant això, aquest moment no ha arribat, i finalment, després de diversos intents de fer-li arribar la notificació mitjançant notari, fa una setmana la cupletista va rebre l'avís definitiu, que implica que s'haurà d'encarar amb el seu fill als jutjats.

Cal destacar que la Pantoja mai s'ha quedat amb els braços plegats, sinó que va moure fitxa i es va desfer d'algunes de les propietats que tenia per poder saldar deutes i esborrar el seu nom d'Hisenda. Tot això va passar després que el seu fill tragués a la llum certes irregularitats, cosa que s'unia a la campanya de desprestigi que ha fet en contra de la cantant durant tots aquests mesos.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'esperada reaparició pública d'Isabel Pantoja

Ara, sembla que la cantant ha renascut de les cendres i ha decidit que és hora de plantar cara i recuperar la seva vida. Ha reaparegut públicament a l'aeroport de Jerez, visiblement desmillorada i molt més prima, potser a causa de l'estrès i els disgustos que ha tingut aquests mesos. Amb les seves característiques ulleres de sol negres, la mascareta, també negra, que li cobria bona part de la cara i la cabellera recollida en una cua, Pantoja ha posat rumb a Madrid i s'ha mostrat d'allò més tranquil·la davant els periodistes, els quals fins i tot ha saludat amablement dient «Bon dia!». 

«Amb ganes de tornar a la feina», ha dit després de trobar-se cara a cara amb la premsa després de tants mesos tancada a Cantora, la seva estimada finca, on només tenia la companyia d'Agustín, el seu germà inseparable, i la seva mare, 'doña Ana', les úniques persones en qui sembla confiar després de tanta traïció.

Allunyada dels seus amics i dels seus fills

I és que l'artista sembla que s'ha allunyat fins i tot dels seus amics més propers, com Raquel Bollo o Luis Rollán, que va fer una crida desesperada a la cupletista des del programa 'Viva la vida' per demanar-li que recapaciti i pensi en les conseqüències de la guerra que té amb el seu fill. 

Així doncs, Isabel Pantoja s'ha quedat sola davant el perill, ja que tampoc té relació amb la seva filla, Isa, tal com confirmava ella mateixa. La relació entre mare i filla també s'ha refredat molt els últims mesos, sobretot des del famós dia en què Chabelita es va veure obligada a enfilar-se per les reixes de Cantora per a veure-la. Sembla que està molt molesta amb la seva mare perquè no li ha fet costat a l'hora de posar en marxa els preparatius del seu casament amb Asraf Beno, però els més afectats han resultat ser, sens dubte, els seus nets.

Els seus nets, les víctimes col·laterals del conflicte

Tant les filles de Kiko RiveraIrene Rosales, a la qual també s'ha culpat de tenir part de responsabilitat en el fet que el seu marit s'hagi distanciat de la seva mare —certs fans d'Isabel Pantoja no han dubtat a atacar-la via xarxes socials per aquesta circumstància—, com Albertito, fill d'Isa, comencen a notar el distanciament amb la seva àvia. De fet, Asraf Beno fa poc assegurava a 'Viva la vida' que Albertito es negava a anar a Cantora i que Isabel, que pel que sembla li havia promès que l'aniria a veure pel seu aniversari, tampoc havia mostrat interès per veure'l o passar temps amb ell.

Amb tants fronts oberts i acusada de ser una mala mare i àvia, la Pantoja comença passar pàgina i afronta amb il·lusió els seus nous projectes professionals, entre els quals s'inclou participar com a jurat a 'Top Star. ¿Cuánto vale tu voz?', on compartirà pantalla amb Risto Mejide i la mexicana Danna Paola.