IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els insults que rep Letícia dels amics del rei Felip

Segons fonts properes al matrimoni reial, aquests insults haurien comportat una forta discussió entre els monarques

Felip i Letícia
El rei Felip i la reina Letícia travessen per un mal moment com a matrimoni | Catalunya Diari

La Família Reial està en el punt de mira dels espanyols. La renúncia de l'herència del seu pare per part del rei Felip VI i el possible contagi de la reina Letícia per Covid-19 després d'haver acudit a una reunió amb la ministra Irene Montero, ha provocat que els reis hagin estat el principal tema de conversa enmig de la pandèmia de la Covid-19.

Durant diversos dies, la reina Letícia i el rei Felip van ser protagonistes de gran part de les tertúlies per les seves suposades tensions matrimonials a causa de l'aïllament.

Tot i que no es recorden grans discussions entre tots dos, la veritat és que recentment ha sortit a la llum una discussió que gairebé acaba per dinamitar el matrimoni. Fonts pròximes a la parella asseguren que una de les baralles més grans entre tots dos es va produir a causa de les amistats del rei Felip

Els «amics pijos» i «la chacha»

Segons sembla, la reina Letícia no veu amb bons ulls que el seu marit es relacioni amb persones que no la tenen en gran estima. Fonts pròximes a la Zarzuela asseguren que l'experiodista li va retreure al seu marit que els seus «amics pijos» es referien a ella com «la 'chacha'».

La discussió es produïa després que el rei insinués que volia fer una escapada tots junts després que acabés la quarantena, cosa que ha indignat a la reina, que feia temps que no quedava  amb els seus amics més íntims. Per al moment, els reis tenen amics en comú tot i que és habitual que, de tant en tant, la reina quedi amb els amics que el seu marit conserva de l'Exèrcit.


Comentaris

envia el comentari