IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

L'última visita que va rebre Urdangarin a la presó no va ser Cristina

L'última visita d'Urdangarin es va produir el 14 de març

L'infanta Helena de Borbó
L'infanta va ser l'última visita que va rebre Iñaki | CatalunyaDiari

Sens dubte, la infanta Cristina ha estat el suport més gran d'Iñaki Urdangarin des que ingressés a la presó. Sembla, però, que la seva últims visita femenina, abans d'iniciar-se la quarantena no ha estat la seva dona, sinó la de la infanta Helena.

Segons el cercle més íntim de la família reial, la germana del rei Felip va visitar el seu cunyat el passat 14 de març, just quan el president del govern decretava l'Estat d'Alarma. La infanta arribava en cotxe fins al pati interior de presó i va estar força temps amb el seu cunyat.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Denegada la petició per viatjar a Ginebra

Sens dubte, són mesos difícils per al marit de la infanta Cristina, que després de veure denegada la seva petició de permís per poder viatjar a Ginebra i estar amb la família alguns caps de setmana, ha de romandre a la presó fins que es doni per conclosa la pandèmia.

Això suposa un dur cop per a Urdangarin, que veu com en només unes setmanes ha passat de la semillibertat a l'aïllament total, mentre els seus fills i la seva dona continuen aïllats a Ginebra a l'espera de poder anar a visitar-lo a la presó.


Comentaris

envia el comentari