Laura Fa, insultada a les xarxes pel seu article sobre Malú i Albert Rivera

La col·laboradora ha assegurat que la parella té la intenció de donar a llum al seu fill a casa

Laura Fa, la col·laboradora de 'Sálvame' | Telecinco

La periodista catalana Laura Fa, en la seva darrera publicació a 'Lecturas', ha assegurat que Albert Rivera i Malú es plantejaven marxar d'Espanya al maig per donar a llum al seu fill Mario fora de l'estat per la crisi del coronavirus. Diversos mitjans amb un clar biaix han justificat aquesta suposada decisió de la parella dient que l'exlíder de Ciutadans no confia en la Sanitat espanyola. Tanmateix, sigui com sigui, l'exclusiva de Fa ha aixecat polseguera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Por favor, ya basta. Gracias

Una publicación compartida de Malú (@_maluoficial_) el

L'articulista, a més, ha indicat que la cantant, en veure impossible sortir d'Espanya, pretén parir a casa. «Malú té por a la pandèmia i ha pensat parir a casa», es titula, de fet, l'article. Malú, com no podia ser d'una altra manera, ha contestat a Fa indirectament en una publicació a Instagram, lamentant que hi hagi persones que es dediquin a escriure «mentides» sobre la seva vida.

Reaccions desmesurades

Poc després, s'ha creat una allau de crítiques cap a la col·laboradora de Sálvame per part dels seguidors de la cantant. Tant és així que molts han traspassat la línia del respecte. «Vés-te'n a vendre el càncer, és l'única cosa que interessa de tu. Laurita que et follin, bonica», ha dit un jove a Twitter. 

Laura Fa, però, no ha mirat prim i ha contestat: «Els periodistes creiem a les nostres fonts. És un més dels nostres instruments de treball. Aquestes fonts poden mentir-nos, però també moltes vegades els personatges desmenteixen informacions veraces que no els ve de gust que siguin públiques. La nostra professió té aquestes situacions».


Comentaris

envia el comentari