Fonsi Nieto afronta uno de sus momentos más delicados

Fonsi Nieto acomiada el seu pare amb un preciós missatge

El conegut DJ ha volgut acomiadar Alfonso González de la millor manera

Fonsi Nieto  va voler retre-li un homenatge al seu pare Alfonso González, recentment mort per una hemorràgia intestinal. L'expilot ha utilitzat les seves xarxes socials per publicar unes emotives paraules acompanyades de tres boniques fotografies, on apareixen els seus pares quan eren joves. Fonsi ha volgut destacar la humilitat del seu pare i tots els bons valors que li va ensenyar a la seva vida.

«Bon viatge, pare»

«Bon viatge, pare. Aquest és el meu vell, un oncle a què volia tot el món, que no tenia una mala cara per a ningú, que em va ensenyar el que sóc en la vida avui en dia, que encara que t'emportis molts desenganys, em vas ensenyar la lleialtat  als amics i que la família és sagrada i que gràcies a això sóc el feliç que sóc, com a tu t'agradava», començava l'expilot seu post.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buen viaje PAPÁ... este es mi viejo, un tío al que quería todo el mundo, que no tenía una mala cara para nadie, que me enseñó lo que soy en la vida hoy en día, que aunque te lleves muchos chascos me enseñaste que la lealtad a los amigos y la familia es sagrada y que gracias a eso soy lo feliz que soy como a ti te gustaba. Quejarse y lamentarse no es lo que nos habéis enseñado, con todo lo que está pasando me parecería muy egoísta!!! Escribo esto con lágrimas en los ojos pero a la vez con una sonrisa... Buen viaje “Raki” nos volveremos a ver!!! (La primera foto son mi padre y mi madre en Venecia cuando estaba embarazada de mí)

Una publicación compartida de FONSI NIETO ?? (@fonsinieto10) el

«Queixar-se i lamentar-se no és el que ens heu ensenyat, amb tot el que està passant em semblaria molt egoista. Escric això amb llàgrimes als ulls, però alhora amb un somriure. Bon viatge, 'Raki'. Ens tornarem a veure! La primera foto són el pare i la mare a Venècia quan ella estava embarassada de mi», ha finalitzat el DJ.

Alba Carrillo, exparella de Fonsi i mare del seu fill Lucas, també ha tingut un record per a Alfonso González i ha escrit aquestes paraules en el seu compte personal d'Instagram'.